Szakavatott csapat figyel a fogyni vágyókra Hévízen

2019. május 28-án nyílt meg a hévízi Toman Diet szalon

A nagy eseményen Tomán Szabina, a Toman Diet megálmodója, tulajdonosa is részt vett, akit az általa fémjelzett életmód-program sikeréről kérdeztünk.

A tudatosságban hiszek, legyen szó akár az étrend átalakításáról, akár a brand építéséről. Különös gondot fordítottam a megbízható gyártó kiválasztására is. Több mint egy évig jártam Európát, hogy rátaláljak arra a cégre, akivel magas minőségű élelmiszereket tudok gyártatni, és akivel a magyar piac igényeinek megfelelő új ízeket is fejleszthetek.

A fogyni vágyók számára fontos, hogy ne úgy kezdjék az életmódváltást, hogy sanyargatják magunkat. Éhezés nélkül, változatos és ízletes ételeket szeretnének enni – mondta Tomán Szabina, akit a Glamour magazin olvasói 2019-ben az Év vállalkozójának választottak.

Fotó © Toman Diet

A Toman Diet tudatosan, több mint 5000 vendégének visszajelzése alapján és a piaci trendeket követve bővítette és alakította ki az immáron közel 80 féle ételből álló választékát. Így született meg pl. a gulyásleves ízű termék, a gluténmentes termékcsalád, rengeteg csokis finomság és az idei év tavaszi újdonsága, a 3 féle Stevia desszert is. Vendégeik az alacsony kalóriatartalmú Toman Snackeket mára már 30 MOL benzinkúton és webshopban is megvásárolhatják. Szintén a vendégek igénye hívta életre a gyors, néhány kilós fogyást kínáló 5 napos dobozt is.

A Toman Diet népszerűségére jellemző, hogy az országos hálózat gyakorlatilag két év alatt épült fel, így további magyarországi bővülésre már csak minimális lehetőség adott. Jelenleg a külföldi terjeszkedés előkészítése, újabb szalonok megnyitásának tárgyalási folyamata illetve a diétát kiegészítő új üzletágak kialakítása zajlik.

Nekem ez a vállalkozás nem csak egy üzleti lehetőség, hanem a szívügyem is, ami a saját fogyásom történetéből fakad. Szeretném hozzásegíteni az embereket ahhoz, hogy ideális testsúlyuk elérésével pozitív irányba változzon meg az életük – emelte ki Szabina.

Summary
Szakavatott csapat figyel a fogyni vágyókra Hévízen
Article Name
Szakavatott csapat figyel a fogyni vágyókra Hévízen
Description
Toman Diet Hévíz – Tomán Szabina, a Toman Diet megálmodója, tulajdonosa és Mátrai Gabriella, a hévízi Toman Diet Szalon tulajdonosa nyitotta meg az országos hálózat újabb szalonját, a hévízit.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!