Tomán Szabina nyitja meg a Toman Diet Hévíz szalont

A Toman Diet, amely hölgyek és urak ezreinek segített megszabadulni a feles testsúlykilogrammoktól, nem „csodaszert” kínál, hanem egyénre szabott és személyes konzultációval egybekötött életmód tanácsadást.

Az országos hálózat egyik új szalonját 2019. május 28-án Szabina személyesen nyitja meg Hévízen.

Ennek apropóján kérdeztük a Toman Diet megálmodóját és tulajdonosát, a szupermodell Tomán Szabinát az életmód-programról:

– Hogyan indult a Toman Diet?
– Élvonalbeli divatmodellként kezdtem, majd első gyermekem megszületése után rátaláltam a fehérjedús diétára, amely segített a szülés után megszabadulni a rajtam maradt súlyfeleslegtől. Ezután dolgoztam ki a saját módszeremet és Toman Diet néven létrehoztam a saját márkámat Magyarországon, amely ma már országos hálózattá nőtte ki magát és Hévízen is elérhető.

– Miben más, mint a többi diétás vállalkozás?
– Abban, hogy a Toman Diet nem „csodaszert” kínál, hanem egyénre szabott és személyes konzultációval egybekötött életmód tanácsadást. Vendégeink fokozatosan és biztonságosan, szakértő konzulenseink felügyelete mellett alakítják ki új életformájukat.

– Mitől lett a Toman életmód program ennyire népszerű?
– A sikeres Toman életmódváltók nem csak testileg, hanem lelkileg is látványos átalakuláson mennek keresztül. Mi az étrend összeállításán felül ebben is segítünk. Ettől vagyunk többek és sikeresebbek. Hiszem, hogy amit a Toman Diet ad, nem egyszerűen egy szebb, formásabb alak. Mindenkinek pozitívan változik meg az élete a program során.

Másrészt a fogyni vágyók számára fontos, hogy ne úgy kezdjék az életmódváltást, hogy sanyargatják magunkat. A közel 80 féle termékből álló választékunkból pedig mindenki megtalálja a kedvencét! Házias vagy modern ízvilágú és gluténmentes ételek mellett mennyei desszertek, csokik és müzliszeletek feledtetik a vendégeinkkel, hogy fogyókúráznak.

– Mit üzensz az olvasóknak?
– Szerintem nincs határ, és addig jó, amíg nem vagyunk korlátok közé szorítva. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy merjen álmodni, menjen előre, és ha látja az adott ötletben a lehetőséget, akkor éljen vele.

Toman Diet Hévíz
8380 Hévíz, dr. Babócsay utca 4.
+36 20 956 2260
tomandietheviz@gmail.com


Tomán Szabina 2019.május 28-án Keszthelyen, a Balaton Színházban tart előadást az egészséges életmódról.

Summary
Tomán Szabina nyitja meg a Toman Diet Hévíz szalont
Article Name
Tomán Szabina nyitja meg a Toman Diet Hévíz szalont
Description
Az Év vállalkozója 2019 címet is elnyerte a szupermodell Tomán Szabina, aki országos hálózatának újabb állomását, a hévízi szalont személyesen nyitja meg május 28-án.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!