Mindenmentes bio gesztenyefagyi a hévízi Rózsakertben

Ételintoleranciától szenved, vagy életmódot váltott? A hévízi Rózsakert fagylaltozóban nem kell lemondania az élvezetekről!

Bio, 100 százalékos gesztenyemassza az alapja a hévízi Rózsakert egyik fagylaltjának, amely nem tartalmaz sem cukrot, sem laktózt, sem gabonát. A Light gesztenyének nevezett paleo fagyit bűntudat nélkül fogyaszthatjuk, az intenzív gesztenye íze pedig mennyei.

A gesztenye Közép-Ázsiából származik, s már a kőkorszaki elődeink is fogyasztották. Az ókori görögöknél természetes orvosságként is használták láz és köhögés ellen.

Más dióféle rokonaihoz képest a gesztenye a karcsúság megőrzése szempontjából is kiváló: viszonylag alacsony a zsír- és kalóriatartalma, azonban vitaminokban gazdag.

Ha egy kis cukrot megengedhetünk magunknak, Pálfi Attila, a Rózsakert fagylaltmestere azt ajánlja, hogy kóstoljuk össze a paleo gesztenyefagyit a laktózmentes málnával.

Hiszen az őszt jelző gesztenye és a nyarat idéző, igazi málnából készült gyümölcsfagylalt csodásan kiegészítik egymást.

A hévízi Rózsakertben kóstolható díjnyertes fagylaltokról itt olvashat többet.

További csodák a Rózsakert fagylaltpultjából

Summary
Mindenmentes bio gesztenyefagyi a hévízi Rózsakertben
Article Name
Mindenmentes bio gesztenyefagyi a hévízi Rózsakertben
Description
Egyre többen keresik a mindenmentes, vagy más néven paleo termékeket, melyek sem laktózt, sem glutént, sem cukrot nem tartalmaznak.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!