Bagossy Brothers koncert balatoni panorámával augusztus 13-án – Bor.Zene.Zala

Bagossy Brothers Company és Keresztes Ildikó koncert csodálatos borok, ízek, illatok várnak mindenkit a zalai borászok negyedik hegyi piknikjén a Kis-Balatonnál, a Kányaváry Borbirtokon.

Hozz magaddal egy pokrócot, nyújtózz el a fűben, élvezd a legjobb borokat, pálinkákat, kóstolj finomságokat, és élvezd a nyári estét lampionok alatt a Bor.Zene.Zalán.

A birtok fesztiváludvarában találkozhatnak a látogatók a legjobb zalai borászatokkal, ahol az egyre nagyobb sikerekkel büszkélkedő Zalai Borvidék két körzetéből: a Csáfordi és a Kis-Balatoni körzetből is lesz alkalmunk kóstolni.

A fesztivál fő eseménye a két nagykoncert lesz szombaton, a Bagossy Brothers Company-val és Keresztes Ildikóval, emellett hangulatos népzenei és akusztikus műsorok, DJ Radnai, művész sarok, a kispiacon pedig a zalai helyi termelők vására várja a vendégeket.

PROGRAM

  • 14:00-16:00 Veiger Csabi akusztik
  • 16:00-17:00 Kármentő Zenekar – zalai népzenékkel
  • 18:30-20:00 Keresztes Ildikó nagykoncert
  • 21:00-22:30 Bagossy Brothers Company
  • 22:30-00:00 DJ Radnai – házibuli mai és retró slágerekkel

Jegyek itt kaphatók >> www.kanyavary.hu/bor-zene-zala/jegyek

A helyszínről pár ízelítő fotó:

Ahogy a fesztivál népszerűsége évről-évre növekszik, úgy a zalai borok is egyre nagyobb nemzetközi és országos rangos elismerést tudhatnak magukénak, csak egy példa erre, a Kányaváry Borbirtok a 2021-es Balatoni Borok Versenyén 9 éremmel a legeredményesebb borászat lett, valamint az Újbor és Sajt fesztiválon is kiemelkedő eredményeket ért el tételeivel. 2022-ben a Balatoni Borok versenyén a Balaton legjobb rozéja és habzóbora is Kányaváry tétel lett.

A bejegyzés az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 támogatásával valósul meg.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!