Több mint 30 húsvéti program a Balatonnál 2024-ben

Magyarország legnagyobb tava, a Balaton, tökéletes úti cél húsvétkor, ha egy különleges és emlékezetes ünnepet szeretne eltölteni.

Akár a családjával utazik, akár barátokkal, vagy egyedül vágyik egy kis nyugalomra, a Balaton kínálata minden igényt kielégít. Íme, miért is érdemes a Balatonra utazni húsvétkor!

Lenyűgöző természeti szépségek

Húsvétkor, amikor a természet ébredezik, a virágok nyílnak, és a madarak csicsergése tölti be a levegőt, a balatoni táj igazi színkavalkáddal ajándékozza meg a látogatókat. Fedezze fel a Balaton-felvidéki tájakat, barangoljon a déli parton, hódítsa meg a sziklákat és tanösvényeket, a várakat, mássza meg a kilátókat, bringázzon a Balaton körüli kerékpárutakon, merüljön el a kereszténység legfontosabb ünnepének atmoszférájában a balatoni templomoknál, vagy csak sétáljon a a nagy tó partján és élvezze a tavaszi virágzás varázslatos világát.

Kulturális és szórakoztató programok

A húsvét számos programot is kínál a Balatonnál: vásárok, kézműves foglalkozások, hagyományőrző és gasztronómiai események, koncertek, és szórakoztató rendezvények várják az érdeklődőket. Ezek között válogattunk, s mutatjuk a március 22. és április 1. közötti balatoni programokat.

Március 22-23.

Március 23.

Március 24.

Március 27-29.

Március 28-30.

Március 28-április 7.

Március 29.

Március 29-április 1.

Március 29-április 7.

Március 30.

Március 30-április 1.

Március 31.

Április 1.

További balatoni programok március 22. és április 1. között:

A Balaton húsvétkor egy igazi kincsesbánya azok számára, akik a természet szépségét, gazdag kulturális programokat, pihenést és aktív kikapcsolódást keresik. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy feltöltődjön, megújuljon, és felejthetetlen emlékeket szerezzen a magyar tenger partján.

Fesztiválokra, koncertekre, sport eseményekre, fürdőkbe, kulturális és művészeti programokra jegyek a JEGYVASARLAS.HU oldalon kaphatók.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!