Miss-Alpok-Adria-Veszprem-Megyei-Donto-Domjan-Dora-Varpalota-Tapolca-Hunguest-Hotel-Pelion-2018-Marcius-CsodalatosBalaton

Domján Dóra nyerte a Miss Alpok Adria Veszprém megyei döntőjét

fotó © Török Brigi  | CsodálatosBalaton

Egy igazi Nő minden élethelyzetben megállja a helyét. Nemcsak a szépség hanem a kisugárzás és a belső értékek összességétől lesz valaki szépségkirálynő, ez az igazi szépség definíciója.

Ezen kritériumokat fogalmazta meg a zsűri, ez alapján pontozta és választotta ki a hétvégén tartott Alpok-Adria szépségkirálynő választás megyei döntőjének az első helyezettjét és udvarhölgyeit, Veszprém megye Szépét.

A győztes hölgy az országos döntőben fogja megmérettetni magát és értékeit a többi megye bajnokával. Március 17-én szombaton a tapolcai Hunguest Hotel Pelion wellness hotelben tartották a Miss Alpok Adria Szépségverseny Veszprém megyei döntőjét. A selejtezősorozat végén 10 lány méretet meg az eseményen mely fővédnöke Fenyvesi Zoltán Veszprém megye képviselő testületének Elnöke volt.

Teljesen megtelt a Hunguest Hotel Pelion konferenciaterme a döntőre érkezett vendégekkel. A versenyzők különböző ruhakölteményekben vonultak fel a színpadra, nyilatkoztak a felkészülésükről a versenyről és bemutatták a Megye szívükhöz legközelebb álló nevezetességeit. Megjelenéseik között színvonalas tánc és kulturális jellegű műsorokkal szórakoztatták a szervezők a megjelenteket. Az este háziasszonya Kustánczi Lia volt aki tovább növelte ennek a kiváló rendezvénynek a fényét.

A zsűri tagjai között neves koreográfusok, táncművészek, a szépségszakma képviselői és média képviselők foglaltak helyet. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek ezt mutatja a szoros eredmény is mely során összesen két pont volt a különbség a győztes és az első udvarhölgye között.

A Szépségkirálynő Veszprém megye szépe Domján Dóra lett aki elhódította a közönség díjat is egy személyben két megtisztelő cím birtokosa lett.

Első udvarhölgye Horváth Daniella lett a második udvarhölgy előkelő címet pedig Németh Rebeka viselheti.

A Miss Alpok Adria Szépségverseny versenysorozata 30 éves múltra tekint vissza a helyszínen tapasztaltak alapján a szervezőknek sikerült hagyományainak és rangjának megfelelő eseményt lebonyolítani a Veszprém megyei döntőre.

Miss Alpok Adria Veszprém megyei döntő, fotó © Csodálatos Balaton

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!