Domján Dóra képviseli Veszprém megyét a Miss Alpok Adria döntőn

Az idei évben 30 éves a Miss Alpe Adria nemzetközi szépségverseny, mely Olaszországból indult 1988-ban és az Alpok Adria Munkaközösség tagországai kapcsolódtak a versenyhez.

Magyarország 2001-ben kapcsolódott be a versenybe és 2010-től  a Megye Szépe versennyel lett kibővítve. Minden megyének lehetősége van Megye Szépét választani,aki az országos döntőn a saját megyéje turisztikai látnivalóit és kulturális értékeit mutatja be.

A megyei döntők április végéig tartottak. A magyarországi döntő 2018. május 12-én kerül megrendezésre Bükfürdőn a Caramell Premium Resort Superior szállodában.

15 versenyző fog részt venni, akik az ország különböző megyéiből érkeznek.

A Veszprém-megyei döntőt Domján Dóra nyerte, részletes írtunk róla, IDE KATTINTVA olvasható.

A lányok felkészülése is itt zajlik és kedvezményes ajánlattal várja a szálloda a szülőket, hozzátartozókat, mely a szálloda oldalán megtalálható!

Az első 3 helyezett fog tovább jutni a nemzetközi versenyre.

Bükfürdőről további információkat lehet találni a https://www.visitbuk.hu oldalon!

A verseny célja, üzenete:

Szeretnénk, ha minden régió egyenlő eséllyel indulna. Célunk a megyék bemutatása, értékeinek kiemelése, ezek közvetítése az emberek felé határon innen és túl …

Mivel a versenyt minden megyében illetve Budapesten rendezzük, ezért a döntőn az ország minden régiója képviseli magát. Így minden megye egyformán esélyes, hogy az ő lánya nyerje az országos döntőt, és képviselje Magyarországot a nemzetközi versenyen.

A megyei döntők alkalmával  a lányok saját régiójukat népszerűsítik, bemutatják a megye turisztikai látnivalóit és kulturális értékeit.

Sikerek a nemzetközi döntőn:

Az elmúlt évek mindannyiunk számára sikerrel zárultak a nemzetközi döntőn minden alkalommal dobogós helyezést értek el versenyzőink, ill. 5 alkalommal került magyar lány fejére a korona. (2001 Ónodi Réka, 2002 Zimány Linda, 2009 Halász Beatrix, 2010 Barta Zsanett, 2011 Borkai Petra)

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!