Pünkösdi programok a Zobori Élményparkban

A park kihagyhatatlan egy balatoni hétvége alatt, ahol a megszokott élményeken túl még eggyel feljebb tekerheted a MAX gombot a saját lelked élménymutatóján.

A pünkösdi hosszúhétvége minden napján, SZOMBATON, VASÁRNAP és HÉTFŐN is 10:00-18:00 óráig nyitva tart a Zobori Élménypark, ahol ráadásul West of Balaton kedvezménnyel több ezer forintot is megtakaríthatsz a belépőd árából.

Pattanj kocsiba, üsd be a navigációba a Zobori Élményparkot, és irány a Kis-Balaton mellett fekvő kis falu, Zalaszabar, amely a nagy tó partjáról szinte bárhonnan 1 órán belül elérhető.

Ugorj fel a hullámvasútra, engedd ki a hangodat, sikíts, száguldj, hadd lobogjon a hajad! Apropó, tudtad, hogy csak nálunk van az országban? Egyébként nagyon baráti 30 km/h sebességgel repít a pályán. Családokon teszteltük, így szinte biztos, hogy félelem nélkül száguldhatsz.

A szabadesés torony pedig igazi bátorságpróba és egyben óriási élmény: 50 m magas torony, ami egy 20 emeletes ház magasságának felel meg. Ha ez nem lenne elég, a park legmagasabb pontjára építettük meg, ahonnan tiszta időben 100 km távolságra is ellátsz.

HASZNOS INFÓK

Belépőjegyek

Becsekkoláskor mindenki egységesen egy alap belépőt  fizet amelyhez egy karórát kapsz, erre gyűjtöd a parkon belüli fogyasztásokat.  Csak azért a játékért fizetsz a nap végén, amit használtál.

Étkezés

A park területén étterem és büfé is működik. Az önkiszolgáló étteremben házias ízek várnak, a Kid’s Büfében snackek, gyors ételek, a szülők a panorámás kávézó teraszokon tudnak egy kicsit szusszanni két kaland között.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!