A nyári szünetben indul a Zobori Élménypark mobil applikációja

Online jegyvásárlás, papírmentes fizetés, gyorsabb belépés, és alkalmazáson belüli extra kedvezmények várják Magyarország legnagyobb családi élményparkjába a látogatókat a nyári szünettől.

Környezettudatos, online, és hulladékmentes látogatói rendszert fejlesztett a Zobori Élménypark egy mobil applikáció segítségével, amely által kényelmesebbé, gyorsabbá és környezettudatosabbá válik a beléptetés.

Az applikáció egy olyan érintés – és papírmentes online jegyvásárlást tartalmaz, amelynek használatával kiváltható minden belépéshez szükséges papír alapú dokumentum és jegy.

A családok már indulás előtt, az otthonuk kényelméből megvásárolhatják a belépőjegyüket, bankkártyával és SZÉP kártyával egyaránt, így az applikáció letöltésével már a látogatás előtt tettek azért, hogy kevesebb hulladék keletkezzen, hiszen ezáltal papírmentesen, gyorsan juthatnak be az élményparkba.

A kalandpark 100%-ban digitális: az applikáció mellett a parkban karórás fizetési rendszer működik, így az ott tartózkodás alatt készpénzmentesen élvezhetik a látogatók a játékokat, fizetni pedig csak az élményekkel teli nap végén kell. 

Az applikáción belül olyan tartalmak kerülnek kialakításra, amelyek elősegítik azt, hogy a látogatók játékos formában ismerkedjenek meg az épített és természeti örökségek védelmének fontosságával, felismerjék egyéni felelősségüket.

Az applikációban online és offline eszközöket változatosan ötvöző tudásalapú “Kincskereső” névre hallgató kvíz játék, került kialakításra. A játékkal hatékony hulladékgazdálkodásra, szelektív hulladékgyűjtésre ösztönözzük a felhasználókat, valamint a napjainkban kiemelten fontos témával, a környezettudatossággal kapcsolatos információkkal és értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a vendégek.

A cél a jövő kalandparkja

A menedzsment a fejlődést a 100%-os digitálizációban, a parkon belüli adatvezérelt értékesítési és hulladékmentes látogatási rendszer kialakításában képzelte és valósította meg.

A park az őt körülvevő lenyűgöző természeti környezet szerves része, páratlan panorámával a Kis-Balatonra, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén. A környezettudatosság elvén alapuló fejlesztések a fenntartható működés elengedhetetlen kellékei.

Online jegyvásárlás menete

  • Az applikáció iOs és Android készülékekre egyaránt letölthető az AppStore vagy a Google Play áruházakból
  • Letöltés után belépéssel elérhető az applikáció tartalma
  • Regisztráció után lehetővé válik a jegyvásárlás
  • OTP SimplePay vagy SZÉP kártyás fizetési módok közül választhat
  • Fizetést követően egy QR kódot tartalmazó digitális belépőjegyet kap a felhasználó
  • A QR kódot az élménypark kijelölt kasszájában érvényesítik és megkapja a külön jegyes játékok használatához, étel-ital
  • fogyasztáshoz szükséges karórát, amelynek egyenlegét távozáskor fizeti.

Nézz be a kalandparkba, ÉLŐ webkameránkon IDE KATTINTVA

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!