Magyarország egyetlen hullámvasútja újra megnyitja kapuit a Kis-Balaton mellett

A mosoly visszatér! Jó idő, hétvége, gyerekek, természet, és száguldás Magyarország legnagyobb élményparkjában a hullámvasúton a Zobori Élményparkban. 2021. május 1-jén féláron adják az alapszolgáltatásokat tartalmazó kalandjegyet.

Kétség nem férhet hozzá, hogy felnőtteknek is szívmelengető érzés, ha újra feléleszthetik a bennük rejlő gyermeket, saját élményeiket felidézve osztozhatnak a kalandokban immár szülőként gyermekeikkel. Az elmúlt hónapok után pedig különösen vágyik mindenki arra, hogy kimozduljon, együtt nevessen, szórakozzon szeretteivel, barátokkal.

Mindezt Zalaszabarban szombattól már megtehetik a családok, akik hétvégére a Balaton nyugati csücskét tűzték ki úticélul. Keszthely, Hévíz, és Zalakaros térségében, a csodálatos Kis-Balaton mesebeli világában van egy kalandpark, ahol kint és bent, időjárástól függetlenül, végtelen kalandok várnak kicsikre, nagyokra. A park szinte összes játéka szülők és gyerekek számára együtt is használható.

A hullámvasút 40 km/h-val száguld, az szabadesés torony 50 m-es magasságából madártávlatból látható a Kis-Balaton, a kalandokkal teli drótkötélpálya három szintjén a pici ovisoktól a felnőttekig mindenki kipróbálhatja mennyire ügyesen veszi az akadályokat.

A hófánk pálya, csónak csúszda pedig a megunhatatlanul száguld a Kis-balatoni dombokon lefelé, abszolút kedvenc. Bent játszóház, csúszdapark, VR játékok, 4XD mozi, szabadulószoba várnak, így amiatt sem kell aggódni, ha az időjárás a nap folyamán hirtelen fordulatot vesz.

A park több, mint 4 hektár területen helyezkedik el, így a szabadban friss levegőn, a biztonságos távolság betartásával lehet élvezni a tavaszt.

Az érvényben lévő szabályozások szerint az élménypark kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható. A park összes dolgozója védőoltással rendelkezik. 

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!