Április 15-én nyit újra Magyarország egyetlen hullámvasútja a Kis-Balaton mellett

A tavaszi szünetben a kirándulásoké a főszerep: család, kaland, Balaton – Zobori Élménypark!

Végre elérkezett a tavasz, virágba borultak a fák, éledezik a természet. A Kis-Balatonnál megannyi élmény várja a látogatókat, többek között nyit a régió legnagyobb családi kalandparkja a Zobori Élménypark.

Megkezdődik a nyári időszámítás a Zobori Élményparkban, ahol a tavaszi szünettől kezdődően az összes játék szabadtéren és beltéren is elérhető lesz. Mostantól minden hétvégén szombaton és vasárnap tárt kapuk fogadják a látogatókat.

Hogy mi minden fogadja a vendégeket a Zobori Élményparkban?

Vidámparki hangulatot idéző villámgyors hullámvasút, ami egyszerre 2 kört megy, VR szemüveggel pedig tovább fokozható az élmény, egy 50 méter magas szabadesés torony – amelynek tetejéről olyan panoráma tárul elénk, amelyet csak repülőről vagy drón felvételekről látni, a szabadesés élménye pedig semmihez nem fogható, kihagyhatatlan kaland.

fotó: Zobori Élménypark

Kötélpálya, hófánk, csúszdaparkok kint és bent, lélegzetelállító Kis-balatoni panorámával, piciknek állatsimogató nyuszikkal, kötélpálya, mini kötélpálya ovisoknak, játszóházak, VR park, 4XD mozi, szabadulószoba, játszóterek és megannyi csodálatos élmény vár mindenkire.

fotó: Zobori Élménypark

A Zobori Élménypark szinte minden évben valami új dologgal nyitja szezont, ezúttal egy kalandokkal teli Paintball pályával készültek, ahol csapatok, családok is összemérhetik ügyességüket.

Praktikus tudnivalók:
A parkban karórás beléptető rendszer működik, ami annyit jelent, hogy az alap belépő = Kalandjegy megvásárlását követően bent a parkban azokért a játékokért kell fizetni, amit használt a vendég.  Az órára keret tölthető fel, amelyet nem tud túllépni. SZÉP kártyát elfogadnak.

A nyári szünettől elindul az online jegyvásárlás egy új mobil applikációval, papírmentesen.

Nyitva tartás:
Április 15-19. között a tavaszi szünetben minden nap 10:00-18:00 óra között. Ezt követően minden hétvégén (szombat, vasárnap) 10:00-18:00 óra között.

fotó: Zobori Élménypark

Élménygyűjtés az Élménypark után is

A Zobori Élménypark hazánk lenyűgöző táján fekszik: Keszthely, Hévíz, és Zalakaros térségében, a csodálatos Kis-Balaton mesebeli világában. Érdemes akár kerékpárra pattanni, vagy túrabakancsba bújni, és feltérképezni a környéket.

Vagy akár csobbanni az egyedülálló Hévízi-tó gyógyvizében, gyönyörködni a Balaton szépségében, andalogni Zalakaros új Karos Korzóján, átsétálni a Kányavári-szigetre vezető ikonikus fahídon, kirándulni a Zala folyó varázslatos torkolatvidékén.

Látogatóközpont, múzeum is várja a Zobori Élménypark környékén a családokat, melyek nem csak kivételes élmény nyújtanak, hanem a tudásunkat is gyarapítják.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!