Megújult a Hévíz Tourinform arculata

A Hévíz Tourinform Iroda épületén is az új arculattal és logóval találkoznak a turisták

A modernebb megjelenés, meggyőző és hiteles módon kommunikálja Magyarország turisztikai lehetőségeit. A Tourinform Iroda  egyfajta bemutatóterem, ahol a vendég a helyi, térségi és nemzeti turisztikai kínálattal találkozik.

A hévízi irodába betérő látogató egy olyan térbe érkezik, amely biztos pontként szolgál számukra akkor, ha utazásuk, kirándulásuk, esetleg ügyeik intézése közben elakadtak, vagy információra van szükségük.

A szolgáltatások közé tartozik még az elektromos és normál kerékpár bérbeadása, a Hévízen használható HEBI városi kerékpár kártya kiadása, a Hévíz Card értékesítése, amellyel számos kedvezmény vehető igénybe Hévízen és a térségben. A napokban indult a Budapest Card értékesítése is, így a magyar fővárosba kirándulók már Hévízen kifizethetik a kedvezményeket nyújtó kártyát.

A vendégek számos ajándéktárgy közül is válogathatnak a hévízi Tourinform irodában, melyek közül a legnépszerűbbek természetesen a hévízi iszapos termékek.

A Tourinform Irodák továbbra is a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízható és hiteles információs rendszerének végpontjai, ahol információgyűjtés, vendégigény felmérés, valamint teljes körű, naprakész és átfogó információszolgáltatás zajlik.

Bővebb információ:
Hévíz TDM Egyesület
8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.
Tel.: +36/83/540-070
E-mail: heviz@tourinform.hu
Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 9.00-17.00
Szombat – Vasárnap: 10.00-15.00

Summary
Megújult a Hévíz Tourinform arculata
Article Name
Megújult a Hévíz Tourinform arculata
Description
Nyártól minden Tourinform-iroda új külsőt kap: megújult küllemű táblák, strandzászlók, ablakmatricák, és egységes nyitva-zárva táblák kerülnek ki.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!