Hévíz, a kényeztetés Mekkája

Hiába borítják az eget sötét hófelhők, bújunk sapkába és sálba, a Hévízi-tó kényeztető vize és a Tófürdőn elérhető kezelések, melyek télen is igénybe vehetők, feledtetik velünk a zordabb időjárást.

Sőt, a kényeztetés mellett az egészségünkért is teszünk, nem kell hát vágyakozni a csodára, hanem érezni, s mindezt Hévízen!

A Hévízi-tóban, melynek mélyére is betekintettünk már, télen is egészen fantasztikus fürödni, a 22-24 fokos víz, a fölötte lebegő páraréteg és a tavirózsák sokasága különleges hatással van az emberre. Ha hóesésben úszunk a tóban, párját ritkító élményben lehet részünk.

Ezt csak fokozni lehet a gyógyhatású hévízi iszappal kombinált masszázzsal.

A hévízi iszapmasszázs a hévízi Tófürdő egyik kiemelkedő szolgáltatása, melyet a fürdő terápiás részlegének munkatársai fejlesztettek ki. Nyári időszakban jellegzetesen a gyógytóra telepített pavilonokban végezik, míg hidegebb napokon egy beltéri masszázs kabinban élvezhetjük ezt a különleges kezelést, amit a méltán világhírű hévízi gyógyiszappal végeznek.

A teljes testre kiterjedő masszázs során hévízi gyógyiszapot visznek fel a testünkre, amelyet folyamatos masszázzsal dolgoznak el a bőrön. A finoman szemcsés, 40-42°C-ra melegített iszap, nagyon kellemes érzést nyújt, ahogy a bőrünkhöz ér, a masszázs során pedig egyre melegebb hőérzetet ad.

Lényege, hogy ebben a wellness jellegű masszázsban ötvözik a masszírozás és a gyógyiszap kettős hatását.

Nem csak a bőrünk újul meg és lesz puhább, az izmaink frissülnek fel, hanem a gyógyiszap ásványi anyagokba gazdag hatását is kiélvezhetjük.

A masszázs befejeztével akár le sem kell zuhanyoznunk, mert a pavilonból közvetlenül merülhetünk bele a hévízi gyógytóba, ahol a lazító masszázs után a frissítő fürdő segítségével folyamatosan ázik le bőrünkről a jótékony iszap.

Summary
Hévíz, a kényeztetés Mekkája
Article Name
Hévíz, a kényeztetés Mekkája
Description
Hévíz iszapmasszázs – Kellemes kikapcsolódást, jobb közérzetet, a panaszok enyhülését is eredményezi a Hévízi-tó vize és az arra épülő kezelések.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!