Elektromos autók a keszthelyi Festetics-kastély parkjában

Hangtalanul suhant az a mintegy harminc elektromos autó a keszthelyi Festetics-kastély parkjában, melyek részt vettek az első zalai elektromos autós találkozón.

A főszervező Szabó András, aki szintén elektromos autó tulajdonos, a budapesti, illetve a balatonfüredi hasonló rendezvények mintájára szervezte meg a szombati programot, melyre nem csak a megyéből, hanem a tágabb régióból is érkeztek járművek.

– Az ilyen találkozók lehetőséget adnak arra, hogy a nagyközönség jobban megismerje ezeket az autókat, mi, tulajdonosok pedig meg tudjuk egymással beszélni az élményeinket, tapasztalatainkat, például azt, hogy miként érdemes közlekedni hosszabb táv esetén.

Szabó András főszervező

– Sarkalatos pont az ilyen autóknál a töltés, sajnos Keszthelyen nincs is villámtöltésre lehetőség. Bízom abban, hogy ez a baráti társaság akár lobbierővel is bír, hogy a zalaegerszegi, a veszprémi és siófoki villámtöltők mellé egy keszthelyi is lehetőséget adjon arra, hogy átutazhatóbb legyen az ország ezen része – emelte ki Szabó András.

Summary
Elektromos autók a keszthelyi Festetics-kastély parkjában
Article Name
Elektromos autók a keszthelyi Festetics-kastély parkjában
Description
Elektromos autók találkozója Keszthely 2018. szeptember 29 – Az I. Elektromos Autós Baráti Találkozóra került sor szeptember utolsó szombatján a keszthelyi Festetics-kastély parkjában.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!