Borsuli – Bor és sajt 2020 Kányaváry Borbirtok
Zalaszabar, Kányaváry Borbirtok, Magyarország
A borkóstolást a sajtok segítségével a legkönnyebb elsajátítani, fűzd hát szorosabbra a kapcsolatot a borkóstolás tudományával.
Az örök szerelem, az elválaszthatatlan kettős, nincs egyik a másik nélkül … és még fokozhatnánk mindenféle romantikus jelzővel a bor és a sajt örök szerelmét.
Részletek
A borkóstolást a sajtok segítségével a legkönnyebb elsajátítani, így itt az idő, hogy belevágj, ha már régóta fontolgatod, hogy szorosabbra fűzöd a kapcsolatot a borkóstolás tudományával. A kóstolási alapismeretek mellett egy olyan ízkombinációban lesz részed, amely az ösztöneidet tanítja meg arra, hogy a legprofibban válassz sajtot, bort, abból is a legjobbakat.Ez lesz az a nap, amelyet mindenképpen be fogsz írni a saját nagy gasztro történelem könyvedbe, bízunk benne, hogy meghatározó élmény lesz.
Tematika:
A sajt eredete
Alapvető sajt típusok
A sajtok alapanyagai (tehén, kecske, juh, bivaly)
Feldolgozási és érlelési módok
Ízvilágok
Sajtok elterjedése a világban
Borkóstolás alapjai
Borstílusok és technológia
Sajt és bor párosítás
ÁR: 6 900 Ft / fő
Jelentkezés: E-mail: info@kanyavaryborbirtok.hu Tel.: +36-30-515-36-43
Transzfer a Borsulira: +36-30-600-3216
Program időtartama: 3 óra, 6 bor kóstolásával, sajtokkal
Maximális létszám: 30 fő / turnus
Időpontok: 11:00-14:00, 15:00-18:00