Térkép segíti a balatoni kerékpáros kalandozást

A Balaton környéke az egyik legnépszerűbb kerékpáros úti cél Magyarországon. A legismertebb kerékpáros túraútvonal a Balaton körüli Bringakörút, de a parttól kicsit eltávolodva is számos nagyon izgalmas és látványos kerékpáros útvonalat találhatunk. A Balaton II. Nyugati rész című aktív térkép a Révfülöp-Balatonboglár tengelytől nyugatra eső terület dolgozza fel.

A részletes, tájékozódást segítő térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív turisztikai tartalom, mint például a kerékpárutak, ajánlott kerékpártúra útvonalak, horgászhelyek, tanösvények, élményparkok, strandok, kikötők, kerékpárkölcsönzők, kerékpárszervizek, kilátópontok, lovaglási lehetőségek, kalandparkok, bobpályák, víziparkok, strandok, tanúhegyek.

A kiadvány tíz, különböző nehézségű kerékpártúra útvonalat javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, letölthető GPS track-kel (.gpx) szerepelnek

Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben vagy épp vízitúrázás közben is használható. Bátran lehet rá rajzolni (például napi túratervet) alkoholos filccel, amely később nyom nélkül eltávolítható, így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthető GPS track formájában is elérhetőek a funiQ aktív szabadidős portál QR kódokkal kapcsolódó oldalairól.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!