Karácsonyi Kerub főzősuli és élményvacsora a hévízi Rózsakertben
Hévíz, Rákóczi u. 17, 8380 Magyarország
2019. december 13-án egy igazán kultikus hévízi helyszín, a Rózsakert étterem ad otthont a Kerub élményvacsorával egybekötött karácsonyi főzősulijának
A konyhában otthonosan mozgóknak és a főzésben most elmerülni vágyóknak egyaránt jó választás a 17.30-kor kezdődő karácsonyi vacsoraest. Az ételek elkészítésén túl praktikus tanácsokkal, főzési technikákkal, elméleti és gyakorlati ismeretekkel is gazdagítják a résztvevőket.
Az ételek elkészítése és az élményvacsora elfogyasztása, az ételekhez legjobban passzoló, prémium borok bemutatása és kóstolása – ez mind az est része, várhatóan 3 órában. Alkalmanként maximum 28 főt várnak. A tudásanyagon és az ételek elkészítésén felül az ár magában foglalja az ételek elfogyasztását korlátlan italbüfé mellett, valamint az est végén a leírt recept és főzési technikák gyűjteményét, továbbá egy kis meglepetést is.
A főzősulit vezeti: Szabó András, séf – Villa Kabala, Szigliget
Menüsor:
Welcome drink
Előétel
Graved lazacpisztráng kimchi-vel
Bor: Cseri Pincészet (Pannonhalma) – Pinot Blanc 2018
Főétel
Barbarie kacsamell házi diós nudlival és paszternák variációkkal
Bor: Feiszt Pince (Szekszárd) – Erato 2016
Desszert
Csokoládé soufflé, karácsonyi textúrákkal
Bor: Kardos Winery (Tokaj) – Tündérmese 2017
A jegyek a Kerub szerkesztőség elérhetőségein (+36303129898, info@kerub.hu) foglalhatók.
Ezt követően a lefoglalt jegyeket átutalással lehet kiegyenlíteni, a jegyek pedig elektronikus úton érkeznek meg a jelentkezőkhöz.