Zalakaros, a család élményfürdője

Maxold ki az élményeket, játszva pihenj és kacagva csobbanj a hűs hullámokba.

Hullámzó kristálytiszta vizű medencék, lélegzetelállító csúszdapark, gyermekek kacagásától hangos játszóház és vízi gyermekvilág – ez fogad bennünket, ahogy belépünk a Zalakarosi Fürdő élménystrandjára.

Itt minden Rólad és a családodról szól.

Vizes játszótér spriccelő, csobogó vízi attrakciókkal a legkisebbeknek, ahol a szülőkkel együtt élvezhetik a nyári melegben a hűsítő permetet. A nagyobbak vízágyúkkal csatázhatnak, kipróbálhatják a tekergő-kanyargó anakonda csúszdát.

Kedves Szülők, ti sem maradhatok élmények nélkül!

Relaxáljatok csúcskategóriás Szaunavilágunkban, ahol mestereink mindennap különleges ceremóniákkal készülnek. De ha ez még nem lenne elég, ejtőzz nagyokat Gyógy és Termálvilágunkban, engedd, hogy masszázsainkkal kényeztessünk és ad át magad a feltöltődésnek!

A fürdő ikonikus 2000 méter mélyről feltörő gyógyító vízében pedig mindezek után szinte kötelező megmártózni.

Ha pedig a sok vizes élmény után feltöltenéd az energia tartalékaidat, úgy a hamisítatlan hazai strandi finomságokat sem kell nélkülöznöd: fagyi, lángos, palacsinta, hekk kihagyhatatlan elemei egy jó magyaros családi strandolásnak.

Alig akad olyan család az országban, aki ne kötődne valamilyen különleges élménnyel a fürdővároshoz: babák és tipegők, ovisok és iskolások, tinik és felnőttek, szülők és nagyszülők.
A Zalakarosi Fürdő a Ti családi fürdőtök, generációkon át, több mint 5 évtizede.

Kihagyhatatlan kalandok, családi fürdőzés, rengeteg játék, szórakozás, vetélkedő- ÉLMÉNY a köbön! Jól hangzik ugye?

A zalakarosi életérzés garantált! Hozd ki a maximumot a pihenésedből!

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!