Ősszel is programkavalkád várja a családokat Zalakaroson

Nem csak a gyerekeket, a felnőtteket is számos izgalmas program várja Zalakaroson.

Kezdődik az őszi szünet a suliban,  ilyenkor nincs is jobb, mint felfedezni a legjobb helyeket, ahol tengernyi kaland vár ősszel is. Pont ilyen hely Zalakaros!

Remek hotelek, Magyarország legnagyobb fedett gyerek élményfürdője, tekergő-kanyargó csúszdák, vízágyú csaták, kötélmászás a víz felett, zuhatagok, és egy szuperjó Halloween Kid’s party várja az őszi szünet minden napján a gyerkőcöket a Zalakarosi Fürdőn.

Vetélkedők, mini diszkó, Gesztenye Guszti őszi kézműves műhelye, Halloween lufi party és szellem tánc szórakoztatja a kicsiket egy héten át október 23. és november 1. között a fürdőn, az i-re a pontot az őszi szünet csúcsa, a tökfaragás, a töklámpás készítés teszi fel. Mindemellett rengeteg kaland, szórakozás, végeláthatatlan élmény, barátok, tesók és szülők együtt:

egyszóval nincs is jobb hely egy nagy családi bulihoz, mint a Zalakarosi Fürdő.

fotó © Zalakaros

Üdítő vizes kalandok az egész család számára

Az élményfürdőt bent és kint is élvezhetitek, a szabadban gőzölgő termálvíz különösen romantikus hangulatot áraszt. Az őszi napfényben megcsillanó pára, a harapnivaló friss levegő, a vízben rejlő ásványi kincsek mind – mind a test és lélek egyensúlyát szolgálják.

A híres karosi vízbe érdemes jobban belemerülni, hiszen egy komplett fürdőkúrával nem mindennapi eredményeket lehet elérni akár egy sportsérülést követően is, de remek kiegészítője a téli felkészülés idején a bringásoknak és a futóknak is.

Wellness kezelések végtelen sora, mézes és lávaköves masszázsok, sósvizes medence a megújult gyógycentrumban, szauna felöntések tematikus programokkal és remek zenékkel – ezt is kínálja Zalakaros, ahol a feltöltődés az egész család számára garantált.

fotó © Zalakaros

Fedezd fel a Nyugat-Balatont!

Ha felturbóznád a vizes programokat, kezdd el a Nyugat-Balaton felfedezését a 20 százalékos West of Balaton kedvezménnyel úgy, hogy a bázisod Zalakaros! A Balatontól csak egy rövid autóútra található a családbarát fürdőváros, ahol a 2000 méter mélyről feltörő víz és a rengeteg modern vízi attrakció kéz a kézben jár, és olyan páratlan természeti kincsekkel büszkélkedhet, mint a Kis-Balaton növény-és állatvilága. Matula bácsi nyomába indulva megelevenedik gyerekkorunk legendás regénye, a Tüskevár, a jó hír pedig az, hogy mostantól mindezt egy ultra modern beltéri látogatóközpontban is megcsodálhatod egy interaktív kiállításon.

fotó © Magyar Építők / Szabadics Zrt.

Merülj el a történelemben és ugorj fejest a kalandokba!

Folytasd a túrát a nyugat-balatoni térség történelmi örökségeivel, élen a híres Festetics-kastéllyal, vagy indulj el letűnt korok nyomában a kis-balatoni Várszigeten. Ha magadba szívtad ezt a sok gyönyörűséget, engedd el magad, és élvezd a Zobori Élménypark kalandjait az őszi szünetben még kint és bent is. Játszóház, VR játékok, szabadulószoba, 4D mozi, az őszi szünetben még hullámvasút és ejtőtorony is vár, amelyek hamarosan, a rossz idő beköszöntével, téli szabadságra mennek.

fotó © Csodálatos Balaton

Nézd ÉLŐben webkameránkon a Zalakaros Termáltó és Ökopartot

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!