Együttműködési megállapodást kötött a Jegyvasarlas.hu és a Viviera Beach

Együttműködési megállapodást kötött a Jegyvasarlas.hu és a Viviera Beach, Keszthely szórakoztató központja

A Jegyvasarlas.hu Zrt. 2023 második felében indította el Magyarország legújabb, legmodernebb fejlesztési technológiákkal megvalósított jegyvásárló és beléptető rendszerét. A jegyvásárló rendszer fejlesztői mögött több tízéves turisztikai és szoftverfejlesztési tapasztalat áll.

A megállapodást a Jegyvasarlas.hu Zrt. vezérigazgatója, Szabó Zoltán és Ibrahimkhail Yema Ede a Viviera Beach tulajdonosa/ügyvezetője írták alá. Ezen megállapodás keretében, Keszthely szórakoztató paradicsomának koncertjeire, fesztiváljaira online kizárólag a jegyvasarlas.hu rendszerén keresztül lehet belépőjegyeket vásárolni az idei évtől. Helyszíni jegyvásárlásra továbbra is lesz lehetőség. A régi beléptetési rendszer is megújul. 2024 tavaszától QR kód olvasóval ellátott, automata beléptető kapuk kerülnek kihelyezésre a gyorsabb és biztonságosabb beléptetés érdekében. Ezzel az új rendszerrel Magyarországon egyedülálló rendezvényhelyszín jön létre Keszthelyen. Idei évben megújul a nagyszínpad is, amelyen egyedülálló fény és hangtechnika és szemet gyönyörködtető visuál technikával várják az ideérkezőket a maximális koncert és fesztivál élmény miatt.

A jegyvasarlas.hu alapítóinak tulajdonában állnak Magyarország legnagyobb elérésű turisztikai weboldalai:

A portálok közösségi média felületeit több mint 1,2 millió ember követi. A megállapodásnak köszönhetően a Viviera Beach eseményei az említett felületeken kiemelt megjelenést kapnak.

2024-ben a Viviera Beach közel 40 db koncertet, fesztivált rendez áprilistól októberig.

A Viviera Beach-en a parkolás egész szezonban INGYENES. A helyszín teljes területe akadálymentesített így könnyen elérhető és megközelíthető mindenki számára. 2 db standkézi és strand foci pálya, kajak kenu, sárkányhajó és a Balaton legnagyobb mintegy 3000 nm vízfelületen elterülő vízi játszótere várja az ide látogatókat 400 nm vízi napozóterasszal napközben. Gondolva a fiatal családosokra gyermek játszótér és baba-mama szoba is elérhető. A homokos strandon koktél pultok és dj várja az utazókat.

Az együttműködési megállapodás keretében mai naptól kedvezményes Valentin-napi páros jegyek vásárolhatók az alábbi eseményekre:

Az idei évben érkezik még többek között a Valmar, Beton Hofi, és még sokan mások. Az eseményeket a szervezők folyamatosan jelentik be.
A részletes programkínálatért látogassatok el a viviera.hu oldalra.

Viviera Beach: Keszthely Szórakoztató Paradicsoma

Keszthely, a Balaton gyöngyszeme, nem csak a természeti szépségeiről és történelmi nevezetességeiről híres, hanem egy modern, pezsgő szórakozóhelyről, a Viviera Beach-ről is.  A Viviera Beach több mint egy szokásos szórakozóhely – egy olyan hely, ahol a karibi hangulat és a balatoni szépség találkozik a legnagyszerűbb közönséggel.

Egyedi Hangulat a Balaton Partján

A Viviera Beach egyedülálló atmoszférájával vonzza látogatóikat. Napközben a finom homokos part és a Balatoni víz tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre és napozásra. Az este beköszöntével azonban a helyszín egy igazi szórakoztató központtá alakul át, ahol élő zenék, Magyarország legnépszerűbb előadói és különleges események várják a bulizni vágyókat.

Felejthetetlen Események és Koncertek

A Viviera Beach a nyár fénypontjai közé tartozó eseményeknek és koncerteknek ad otthont. 2023-ban a helyszínen megrendezett események között szerepeltek olyan nagyszabású koncertek, mint például Majka koncert,  Ákos turné, Kowalsky meg a Vega nagykoncert, TNT nagykoncert, és a Bagossy Brothers Company nagykoncertje. Emellett különleges tematikus fesztiválok is helyet kaptak, mint az ULTRA Color Festival vagy a HOLI Beach Festival, amelyek igazi látványosságot és egyedülálló élményt nyújtottak a látogatóknak.

Nem Csak Buli: A Vendégszeretet Művészete

A Viviera Beach nem csupán a szórakoztatásról szól; nagy hangsúlyt fektet a minőségi kiszolgálásra és a vendégszeretetre is. A strand kiváló gasztronómiai élményeket kínál, a frissítő italoktól kezdve az ízletes helyi fogásokig. A barátságos és segítőkész személyzet pedig mindig készen áll, hogy a látogatók minden igényét kielégítse.

A Balaton Szívében

A Viviera Beach tökéletes helyszín a kikapcsolódásra és a szórakozásra a Balaton szívében. Keszthely varázslatos városában található, amely könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel vagy akár kerékpárral is. A strand közelében számos szálláslehetőség található, így a látogatók akár több napra is elidőzhetnek a környéken.

Kikapcsolódnál, buliznál egy hatalmasat?

A Viviera Beach tehát több mint egy egyszerű szórakozóhely; egy olyan desztináció, ahol a napfény, a zene és a vízparti élet ötvöződik. Legyen szó egy pihentető délutánról a parton vagy egy fergeteges estéről a táncparketten, a Viviera Beach minden látogatónak maradandó emlékeket ígér. Ne mondjatok le a legizgalmasabb eseményekről, amikor Keszthelyen jártok!

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!