Pompás gyermekmedencék várják a kicsiket Hévízen

Ha szeretné élvezni a Hévízi Tófürdő kényeztető gyógyhatásait, nem kell feltétlenül lemondania az élményről ha gyerekekkel érkezik.

A Hévízi-tó partján jelenleg is folyik a normál vizes gyermekmedence felújítása, fejlesztése, hogy az igazi strandszezon kezdetére új, látványos és élményekben gazdag pancsoló medencékkel várják a kisebbeket.

Segítség lehet a gyerekek partra csábításában, hogy a medencék közvetlen közelségében játszótér és büfé is található, így egy ízletes palacsinta vagy hűsítő jégkrém erejéig biztos kimásznak majd a vízből.

Már évek óta nagy tapasztalattal készülnek fel a szállodák a kisgyermekes családok vagy nagyobb családok fogadására. Ez nem csak a nyári programkínálatban, a felkészült animátorokban, foglalkozásokban, a gyerekek igényeire szabott szobákban és a gasztronómiai kínálatban érhető tetten, de egyre több a gyerekek számára kialakított kinti-benti vizes élményelem is.

A kínálatban találunk pancsoló medencéket a legkisebbek számára, kis mélységű élménymedencéket az óvodás korosztály szórakoztatására, de kamaszmedencét is, ahol a már nagyobbak élvezhetik a fürdőzés örömét.

A korosztályokra szabott medencék változatosságára nagy hangsúlyt fektetnek a szállodák, hiszen nem csak a gyerekek vízbiztonsága de fürdőzési szokásai, igényei is nagyon különböznek eltérő életkorokban.

Az élményelemekből sosem elég: csúszdák minden méretben, színben, formában, sodrófolyosó, vödörzuhany, gombazuhatag, vízsugárvetők, csobogóval ellátott mesefigurák. Mind-mind színesítik az önfeledt játék perceit.

Az sem mindegy persze, hogy a medencékhez, milyen extra baba- és gyerekbarát szolgáltatások társulnak, mint például nagyobb öltöző kabinok családok számára, pihenő szoba, pelenkázó helyiség, játszó kuckó, mozi kuckó, x-box terem, árnyékolt pancsoló, gyerek szaunák, sószoba. És persze az a kis extrák, amivel meseszerűvé varázsolják a hétköznapokat. Játékos figurák, mesebeli barátok, folytatások történetek.

Summary
Pompás gyermekmedencék várják a kicsiket Hévízen
Article Name
Pompás gyermekmedencék várják a kicsiket Hévízen
Description
Hévízi-tó gyógyvíz – A Hévízi-tó gyógyvize nagyon sok betegség esetén nyújt segítséget a gyógyulásban, azonban gyerekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott a gyógytóban úszkálni.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!