A legszuperebb hévízi gyermekmedencék

Íme a legjobb hévízi élménymedencék gyermekeknek!

Felnőtteknek termál, gyermekeknek normál

Aki a tófürdő kényeztető gyógyhatásait szeretné élvezni, nem kell feltétlenül otthon hagyni a legkisebbeket sem. A tó partján kialakított normál vizes gyermekmedencében számos élményelemmel kényeztetik a kicsiket.

A medence mellől természetesen a játszótér sem maradhat el, és a büfé, ami nagy segítség, ha nehéz kicsábítani a gyerekeket a hűsítő vízből.

Gyermekbarát szállások

A hévízi szálláshelyek többsége is felkészülve várja a kisgyermekes családokat, amely nem csak a nyári programkínálatban, a felkészült animátorokban, foglalkozásokban, a gyerekek igényeire szabott szobákban és a gyermekmenükben mutatkozik meg, hanem a gyermekek számára kialakított kinti-benti vizes élményelemekben is.

A kínálatban találunk pancsoló medencéket a legkisebbek számára, kis mélységű élménymedencéket az óvodás korosztály szórakoztatására, de kamaszmedencét is, ahol a már nagyobbak élvezhetik a fürdőzés örömét. A korosztályokra szabott medencék változatosságára nagy hangsúlyt fektetnek a szállodák, hiszen nem csak a gyerekek vízbiztonsága de a fürdőzési szokásai, igényei is nagyon különböznek eltérő életkorokban.

Az élményelemekből sosem elég. Csúszdák minden méretben, színben, formában, sodrófolyosó, vödörzuhany, gombazuhatag, vízsugárvetők, csobogóval ellátott mesefigurák. Mind-mind színesítik az önfeledt játék perceit.

Az sem mindegy persze, hogy a medencékhez, milyen extra baba- és gyerekbarát szolgáltatások társulnak, mint például nagyobb öltöző kabinok családok számára, pihenő szoba, pelenkázó helyiség, játszó kuckó, mozi kuckó, árnyékolt pancsoló, gyerek szaunák, sószoba. És persze azok az extrák, amelyek meseszerűvé varázsolják a hétköznapokat: játékos figurák, mesebeli barátok, folytatások történetek.


HOTELEK.HU – BALATONI SZÁLLÁS & WELLNESS AJÁNLATOKÉRT KATTINTS

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!