Május 13-án ismét Holdfényfürdő várja a látogatókat a Hévízi-tavon

Bár az esték kicsit még hűvösek, egy tavaszi holdfényfürdőzés igazán kellemes kikapcsolódást ígér május babonás péntekjén Hévízen.

A csábító melegvizes fürdőzést élőzene, egyedi gasztrokínálat, koktélok egészítik ki, sőt az első 100 jegyvásárlónak ajándékokkal is készül a Hévízgyógyfürdő csapata.

Ezen a napon a Tófürdő Főbejárat és Festetics bejárata 19.00-kor újra megnyitja kapuit, és a tó egy kijelölt, csodálatosan kivilágított szakaszán lehetőség nyílik az éjszakába nyúló fürdőzésre.

Hogy a hangulat garantált legyen, a bejáratnál ajándék welcome drink várja a vendégeket, a Vitál Bárban koktélokat szolgálnak fel, a Medio büfében pedig az alábbi ételkülönlegességekkel várnak mindenkit a Hotel Spa Hévíz séfjei:

Misefai szarvasgulyás erdei gombával, burgonyagombóccal
Sybil kedvence boszorkánypörkölt
Pankómorzsás csirkemell-csíkok friss salátaágyon
Szójaszószos szárnyas-falatok pirított rizstésztával, zöldségekkel
Tortilla medvehagymás humusszal
Tortilla barbecue-mártásos húscsíkokkal
Gyümölcsös kevert sütemény
Ezeken kívül a napi kínálatból is választható minden étel és ital.

Este nyolc órától a Cultur Cuveé zenekar gondoskodik a fergeteges hangulatról, Torsa Dani pedig csak ezen az estén különleges spinning edzést tart a tó partján. Amennyiben ez utóbbi program is felkeltette érdeklődésed, érdemes mielőbb felkeresni a hévízi Bázis csapatát, hogy csatlakozhass.

Jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, így érdemes azokat már elővételben megvásárolni. Aki mégsem tenne így az a helyszínen 20.00 óráig válthat majd belépőt. Előzetesen a Festetics Fürdőház pénztáraiban, aznap este a főbejáratnál és a Festetics Fürdőháznál is lehet majd jegyet vásárolni, melynek ára 5900 forint.

Időpontok, melyeket érdemes megjegyezni:

  • 19.00 kapunyitás
  • 20.00 pénztárzárás
  • 20.00 koncert kezdete
  • 22.30 fürdési idő vége
  • 23.00 kapuzárás

További hasznos információk:

  • A programon csak 16 év felettiek vehetnek részt.
  • Az előzetes jegyvásárlás a Festetics Fürdőház pénztárában lehetséges, de aznap este mindkét bejárat nyitva áll a vendégek előtt, akár előre váltott jeggyel érkeznek, akár helyben vásárolnák meg azt.
  • A jegyek csak korlátozott számban elérhetőek, jegyinformáció: 06 30 9555 943
  • Fürdési idő vége: 22:30 míg a fürdő zárása: 23.00 óra.
    A welcome drink csak a belépőjegy mellé tartozó kupon ellenében vehető majd át.
  • Jegyárat a szervezők nem térítenek vissza, az előre megváltott jegyek elvesztése esetén pótjegy kiállítására nincs lehetőség.
  • Ez a jegytípus kizárólag 2022.05.13-án használható fel, de rossz idő esetén a programmódosítás jogát a szervező fenntartja.
  • A programon mindenki saját felelősségére vesz részt, ahol a rendezvényen való részvétellel mindenki hozzájárul ahhoz, hogy róla fotók/felvételek készüljenek, melyek marketing célokra szabadon felhasználhatók.

Nézd a lenyűgöző Hévízi-tavat ÉLŐben webkameránkon

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!