Megnyílt a Hévízi Tófürdő nyári bejárata

A Hévízi Tófürdő három bejárattal rendelkezik, amelyek egymáshoz közel találhatók, mindössze 3-5 perc alatt gyalogosan megközelíthető a tavat körülölelő sétányokon.

A pénztárak reggel fél kilenckor nyitnak, a Deák téri bejáratnál este fél hatkor, a Schulhof  és a Festetics Fürdőház bejáratánál hatkor zárnak.

Melyik bejáratot válasszam?

Annak, aki gyalogosan érzik, bármelyik bejárat megfelelő lehet, ebben az esetben nyilván azt kell mérlegelni, hogy melyik van hozzá közelebb. Javasoljuk azonban, hogy a nyitás idején, aki teheti válassza a Festetics Fürdő felőli bejáratot, talán itt lehet a leggyorsabban sorra kerülni a pénztárnál.

A Festetics Fürdő felőli bejárat

A busszal érkezőknek nyáron természetesen a Deák téri bejárat van legközelebb, de a Schulhof Vilmos sétányi főbejárat is csak 3 perc sétát jelent.

A Deák tér felőli bejárat

Aki azonban autóval érkezik szükséges, hogy tájékozódjon a parkolási lehetőségekről, mert autóval csak az Ady utca felőli bejáratot lehet megközelíteni.

A Schulhof sétány felőli főbejárat

Hol van lehetőségem parkolni?

Parkolásra városszerte több lehetőség van. A Tófürdő szempontjából a Deák téri nyári és a Schulhof Vilmos sétányon lévő főbejárattól nagyjából öt perc sétára található Széchenyi utcai Nagyparkoló. Az Ady Endre utcai bejárat közvetlen közelében azonban több kisebb parkoló is található.

Parkolási díjat reggel 8 és este 6 óra között kell fizetni, bérletek a hévízi Parkolási irodában válthatóak (Flavius üzletház, 06 83/340-667).

A Széchenyi utcai Nagyparkoló díja: első óra ingyenes, minden további óra, óránként 150 Ft.
Ady Endre utcai kisparkoló: óránként 150 Ft.

HOTELEK.HU – BALATONI SZÁLLÁS & WELLNESS AJÁNLATOKÉRT KATTINTS

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!