Hatfogásos borvacsora a Keszthelyi Yachtkikötő éttermében
Keszthely egyik legszebb részén, a Libás strand mellett fekvő kikötőben, a Balatonra néző kerthelyiséggel és tetőterasszal rendelkező Pura Vida Port újabb attrakcióval készül ősztől.
A mediterrán jellegű ételeiről, a ropogós nápolyi pizzájáról, a hagyományos és organikus burgereiről híres étteremben 2018. október 19-én pénteken tartják az első borvacsorát, melyet természetesen több is követ majd.
A badacsonyi SKIZO Borház fantasztikus nedűihez hat fogást kóstolhatnak majd a vendégek az első borvacsoránkon
– tudtuk meg Árkosi Attilától, a Pura Vida Port vezetőjétől. – Az ételek ízükben, színükben és alapanyagaikban tükrözik már az őszt, s mint eddig is, továbbra is fontosnak tartjuk, hogy helyi, illetve környékbeli termelőktől vásároljuk azokat – emelte ki Attila.
S hogy milyen pazar kínálattal indul a keszthelyi Pura Vida Port borvacsoráinak sorozata?
Mutatjuk a menüsort:
- Sóban sült cékla, kecskesajt, mogyoró – Zweigelt Rozé 2018. Tartályminta
- Arancini, sáfrány, parmezán – Sauvignon blanc 2017.
- Paszternák krémleves, aszalt szilva, étcsokoládé – Balaton-felvidéki Chardonnay 2016.
- Sertés dim-sum káposztalevélben, ananász salsa – Badacsonyi Furmint 2016.
- Lazac konfit, fehérbab, cukkini – Badacsonyi Kéknyelű 2009.
- Mandulás pohárkrém, sherry ecet, pisztácia – Ottonel muskotály 2017. (maradék cukor)
- Kávé
A borvacsora ára: 13900.- Ft/fő.
Asztalfoglalás: +36308604629
További információk a Pura Vida Port Facebook oldalán.
Címlapkép: Keszthely DronPhoto