Szombaton nyit az Aperol Sky Terasz a keszthelyi kikötőben

fotó © Pura Vida Port

Egy rész napsugár, egy adag balatoni életérzés, egy csöppnyi édes semmittevés. Ezt érezzük majd, miközben az Aperol Spritzünket kortyoljuk a balatoni panorámában gyönyörködve a keszthelyi Pura Vida Port Aperol Sky névre keresztelt teraszán.

 

Olaszországban a megszokott helyek közé tartoznak az Apero bárok, de az olaszok fröccse hazánkban még kevésbé elterjedt, az erre “szakosodott” bárok száma pedig nagyon csekély.

Ez volt mostanáig, hiszen szombattól kezdődik az édes élet Keszthelyen.

A június 9-i terasznyitó buli természetesen és alapvetően az Aperol Spritzre épül, mint dizájnban, mint a kínált italokban – tudtuk meg Árkosi Attilától, az étterem vezetőjétől.

Attila azt is elárulta, hogy ha nem is széles választékban, de standard koktélok is fogyaszthatók majd a későbbiekben a teraszon, ahol kényelmesen ülve, fekve csodálhatjuk a Balaton és a kikötő szépséget. Persze lesznek a jól bevált álló asztalok is, ahol a frissítő, hideg Aperol Spritz mellett igazán jól esik a beszélgetés.


Aki pedig megéhezik, csak néhány lépcsőfokot kell lépnie és már élvezheti is a Pura Vida Port étterem ínycsiklandó ételeit.

Pura Vida Port Étterem, fotó © Csodálatos Balaton

A június 9-én, szombaton 19 órakor kezdődő nyitóbulin a SaxBeatz ad élő koncertet, asztalt foglalni a 06-30/883-5917-es telefonszámon lehet.


A keszthelyi Pura Vida Portról itt olvashat többet!

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!