Szálláshely páratlan balatoni panorámával, saját vízparttal, jacuzzival

Közeleg a nyár és megindul az ország, aki teheti, igyekszik kicsit elvonulni a rohanó hétköznapok helyszínétől, kikapcsolódni, feltöltődni, új élményekkel gazdagodni.

Egyik népszerű célpontunk ilyenkor a magyar tengernek is becézett Balaton.

A nyüzsgő munkanapok után a hosszú hétvége legmaradandóbb élménye lehet minden sietség nélkül elfogyasztani az ebédet, miközben a hullámzó vizet csodáljuk, amit a balatonboglári Balaton View Apartment (önálló családi ház) teraszán vagy kertjének, saját 20 méteres vízpartján minden gond nélkül megtehetünk.

Balatonboglár a Balaton déli partján fekszik, lankás, dombos, szép vidéken. Keleten Balatonlelle, nyugaton Fonyód, a tó északi partján, szemben Révfülöp a szomszédja. Környezeti kultúráját a szőlő és a gyümölcs uralja évszázadok óta. A tó – mint a déli parton mindenütt – sekély, könnyen melegszik, talaja bársonyos, homokos. A kisgyermekes családok ezt keresik, ezt várják, hogy gondtalan és balesetmentes legyen a strandolásuk.

A település legmagasabb, 165 méteres dombján található a Xantus János Gömbkilátó, amely a város szimbóluma. A 15 méter átmérőjű, 240 háromszöglemez alkotta Gömböt, Zics László építész javaslatára díszkivilágítással látták el, ami még az északi partról is könnyen felfedezhető. 2020-ban Az Év kilátója címet is elnyerte a látványosság.

A település központjában a Kilátó mellett, kalandpark és bobpálya is található. Kellemes, otthonos éttermek, többféle közért, cukrászda van a városban és egész nyáron termelői piac is működik. Hajó kirándulásokra és vitorlázásra mindennap van lehetősége a Balatonboglárra utazóknak. Bortermelői vidék révén pincelátogatásokat is lehet szervezni. A háztól 16 kilométerre található a Csisztapusztai Termálfürdő, amelynek kénes gyógyvize 40℃ meleg, de nem sokkal távolabb elérhető a világhíres Hévízi Tófürdő is.

A tóra néző Balaton View nevű önálló családi ház / nyaraló egy zsákutca végén található a bicikliút mellett. Kényelmes sétára van lehetőség a part melletti platánsor árnyékban.

A 150 m²-es, saját partszakasszal rendelkező ház összesen három hálószobával várja az idelátogatókat. Az ingatlan ingyenes parkolási lehetőséget kínál, nem messze a háztól játszótér is található. A környéken kerékpározás és túrázás kínál kellemes kikapcsolódást.

Kényelmes tágas szobák, nagy francia ágyak, nappaliban kandalló, ülősarok, síkképernyős kábel-TV és teljesen felszerelt konyha, mosógép, vasaló és vasalódeszka, illetve 2 fürdőszoba áll rendelkezésre hidromasszázskáddal, zuhanyzóval, hajszárítóval és bidével.

A földszinten egy jacuzziból élvezhetjük a szemünk elé táruló Balaton látványát.

Tehát ha egy kellemes helyet keresünk a családi összejövetelek számára, kávéznánk egyet a Balaton-part közvetlen közelében akkor a balatonboglári Balaton View Apartment lesz a tökéletes választás.

A szálláshely hozzájárul ahhoz, hogy úgy érezhessük: elvonultunk a világ egy csendes, nyugodt, mégis élménydús szegletébe.

Elérhetőség és szállásfoglalás:

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!