Tihany Godros Bicikliut Kerekparut Bringakor CsodalatosBalaton Strabag1

Rekordgyorsasággal készült el a Tihanyi kerékpárút felújítása

2018. november 11-én írtuk, hogy elkezdődött Tihanyban a part menti kerékpárút felújítása a Lepkesor és a Hajóállomás között!

A kerékpárutat 2011-ben adták át, ami akkor talán az ország legjobb minőségű kerékpárútja volt. Sajnos 2 év elteltével egyre több helyen megjelentek kisebb-nagyobb dudorok a kerékpárúton.

Az elmúlt években a gyökerek áttörték az aszfaltot és balesetveszélyessé vált a kerékpáros közlekedés ezen a szakaszon. Átmeneti megoldásként párszor lemarták az aszfaltot, de ez hosszú távon nem lehetett megoldás.

Két hete készítettünk képeket a felújításról, amelyek IDE KATTINTVA megtekinthetők, akkor azt írtuk, hogy még az idén elkészülhet a bringaút felújításával a kivitelező Strabag.

… és elkészült idő előtt (a minőségét majd mindenki döntse el maga) irány bringázni, egyelőre nagy figyelemmel, mert leveles, sáros az út mindenhol!

Felújított szakasz 2018.11.25, fotó © CsodalatosBalaton.hu

Ha már ott jártunk, repültünk egyet drónnal is, további varázslatos, ködös tihanyi fotók a Csodálatos Balaton Facebook oldalán láthatók.


Summary
Rekordgyorsasággal készült el a Tihanyi kerékpárút felújítása
Article Name
Rekordgyorsasággal készült el a Tihanyi kerékpárút felújítása
Description
A Magyar Közút vette át a kerékpárutak kezelését, köztük ezt a szakaszt is és ezáltal lehetőség nyílt végre a felújításra.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!