Összefog a Helikon Kastélymúzeum, a Zalakarosi Fürdő és a Zobori Élménypark

Az ország leglátogatottabb kastélyában, a keszthelyi Helikon Kastélymúzeumban Pálinkás Róbert, az intézmény igazgatója, Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója, valamint Szabadics Zoltán, a Zobori Élménypark tulajdonosa tájékoztatta a sajtó képviselőit az együttműködés részleteiről.

A három szervezet megállapodást kötött, melynek keretében kedvezményt biztosítanak azoknak a látogatóknak, akik szeretnék mindhárom attrakciót igénybe venni.

Így az egyik látványosság belépőjének megvásárlásakor 20-20 százalék kedvezményt kapnak a másik két helyszín jegyvásárlására.

Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója, Szabadics Zoltán, a Zobori Élménypark tulajdonosa és Pálinkás Róbert, a Helikon Kastélymúzeum igazgatója, fotó © CsodalatosBalaton.hu

Úgy gondoljuk, hogy nem konkurensei vagyunk egymásnak, megállapodásunk a szinergián alapul, így a Balaton nyugati régiójába érkezőknek még jobb, még minőségibb időtöltést biztosítunk ezzel a lehetőséggel – mondta Pálinkás Róbert.

Szabadics Zoltán kiemelte az összefogás fontosságát, melyet a turizmus szakmai vezetői is elsődlegesnek tartanak.  – Magyarország legfontosabb turisztikai régiója, a Balaton, s ha ennek jelentős szereplői összefognak, elősegítik azt, hogy az ide érkező turisták látogatása hosszabb időtartamú legyen, s érdemes legyen az egyik helyről a másikra elutazni. Ez a hármas összefogás is ezt példázza – tette hozzá a Zobori Élménypark tulajdonosa.

Cziráki László vezérigazgató elmondta, hogy Zalakaros, illetve a Zalakarosi Fürdő kiemelt évet zárt 2018-ban, a belföldi és külföldi összesített vendégéjszakák alapján Hévíz és Balatonfüred után Zalakaros végzett a harmadik helyen.
Az együtt gondolkodást mutatja a turizmus területén dolgozó, három különböző profilú, a szakterületén kiválóan teljesítő szervezet együttműködése, felismerve azt, hogy a kultúra, a kalandozás élménye, az  egészséges, sportos életmód egységet alkothat. Ez egy példaértékű együttműködés a Balaton régió és Magyarország turizmusáért – emelte ki Cziráki László.

A Helikon Kastélymúzeum 8 milliárdos gigaberuházásáról ITT olvashatsz!

Summary
Példaértékű összefogás a Balaton régió turizmusáért
Article Name
Példaértékű összefogás a Balaton régió turizmusáért
Description
Az egyik látványosság belépőjének megvásárlásakor 20-20 % kedvezményt kapnak a látogatók a másik két helyszín jegyvásárlására.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!