Keszthelyen ősszel is tudsz kajakozni, kenuzni, suppozni a Városi strandon

1901 óta nem volt ilyen meleg a nyár, mint idén, s ebben a tikkasztó hőségben igazi felüdülést nyújtott a Balaton. A napfürdőzés, csobbanás mellett egyre népszerűbbek az aktív kikapcsolódást nyújtó szolgáltatások, melynek kínálatában élen jár a Balaton egyik legnagyobb vízi parkja, a Keszthelyi Vízipark és Vízisport Központ a Városi strandon.

A vízipark mintegy 1900 négyzetméteren kínált fantasztikus élményeket kicsiknek és nagyoknak egyaránt, sőt, az augusztusi hétvégéken egész napos programokkal, az Aktív Strand rendezvénysorozattal tette felejthetetlenné a Balatonnál, Keszthelyen töltött időszakot.

Itt működik a Paksy Tímea többszörös világ- és Európa bajnok kajakos vezetésével létrehozott  Keszthelyi Vízisport Egyesület kölcsönzője, ahol túrakajakok, kenuk és SUP-ok bérlésére van lehetőség.

Jó hír, hogy bár a strandszezon hivatalosan lezárult, a Vízisport Központban továbbra is lehetőség van vízieszközök bérlésére:

  • a Kajak-Kenu Pont október végéig, tervezetten október 23-ig üzemel,
  • kiszolgálja akár az egyéni kéréseket, akár iskolák, csapatok eszköz bérlését minimum 1, de akár több napra is,
  • csapatépítők, túrák szervezésére is adott a lehetőség.

Kölcsönözhetők kajakok, kenuk, SUP-ok, valamint minden szükséges eszköz, mint például mellény, evező, vagy épp száraztáska.

Az árak az egyedi kérésnek megfelelően alakulnak, de nagyjából 5000-6000 Ft körül mozognak.

A cikk a “Keszthelyi Városi Strand társadalmi és környezeti szempontból fenntartható családbarát attrakciófejlesztése TOP-1.2.1-15-ZA1-2016-00011 azonosító számú”  projekt keretében valósult meg.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!