Mozik a Balatonnál

Legyen verőfényes napsütés, vagy felhős égbolt, fáradjunk el a strandolástól, vagy a túrázástól, egy esti mozi a legjobb befejezése lehet egy nyári napunknak.

A részletes leírások tartalmazzák a 2018-ra érvényes árakat is.

1

Csopak Forrás kertmozi

Óriási vetítő vásznon élvezheted a kiváló kép- és hangminőségű filmeket, sőt, a fixszékes nézőtéren kívül az autódból is!

2

Balatonfüred Balaton mozi

A minőségi, terem mozizás kiváló helyszíne Balatonfüreden a Balaton mozi.

3

Fövenyes kertmozi

A kutyabarát, részlegesen akadálymentesített kertmozi nem csak a minden estés szórakozást biztosítja, hiszen szerdánként művészfilmeket vetítenek az ínyenceknek, szombat délelőttönként pedig gyermekprogrammal várják a családokat.

 

4

Balatonakali kertmozi

Friss popcorn, hideg üdítők és egy 9 x 4 méteres vetítő felület, no meg jó filmek várnak a Balatonakali kertmoziban, mely kutyabarát és teljesen akadálymentesített.

5

Révfülöp Szigeti kertmozi

A szokásos, 21 órakor kezdődő kertmozis vetítéseken kívül bizonyos napokon még 11-kor is beüéhetünk egy jó filmre Révfülöpön, a Szigeti kertmoziba.

6

Vonyarcvashegy Panoráma kertmozi

Felújított kertmozi várja a filmek kedvelőit Vonyarcvashegyen, ahol digitális 2k-s kép, 5.1-es dolby hang, no és a Balaton közelsége tesz arról, hogy csodás esténk legyen!

7

Hévíz Fontana filmszínház

3-4, de akár öt filmet is vetítenek egy nap Hévízen, a Fontana moziban, amely különben Magyarország leglátogatottabb egytermes mozija.

8

Balatonfenyves kertmozi

Július 2-tól augusztus 13-ig minden hétfőn, szerdán és pénteken élvezhetjük a szabad ég alatt a filmeket a balatonfenyvesi kertmoziban.

9

Balatonboglár Kultkikötő kertmozi

Augusztus közepéig vasárnaponként vetítenek filmeket Balatonbogláron, a Kultkikötőben.

10

Balatonlelle kertmozi

Ha esik sem gond, hiszen a balatonlellei kertmozi fedett. Van büfé is, így az elmaradhatatlan popcornról sem kell lemondanunk.

11

Zamárdi kertmozi

Felújított, akadálymente, kutyabarát és fedett a Zamárdi kertmozi, ahol minden este a premier filmeket vetítenek.

12

Siófok Sió mozi

Akár 6-8 film is lehet műsoron egy héten Siófokon, a Sió moziban, ahol a legmodernebb technika biztosítja a tökéletes élményt.

13

Club Aliga kertmozi

Igazi kasszasikereket mutatnak be Balatonvilágoson, a Club Aliga kertmoziban, amely fedett, a környezete pedig csodálatos. A kertmozi augusztus 20-án zár.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!