Éjszakai járatokon buszozhatunk a Káli-medencében, Badacsony, Szigliget, Keszthely és Hévíz környékén

Éjszakai körjáratokat közlekedtet a Volánbusz Zrt. a nyári tanszünet időtartama alatt péntek és szombat éjszakánként.

Az új, „Káli-kör” elnevezésű, 7702-es vonalszámú autóbuszok Tapolcáról Révfülöpre és vissza, Gyulakeszi, Káptalantóti, Mindszentkálla, Szentbékkálla, Köveskál, Balatonhenye, Kővágóörs települések érintésével közlekednek.

A járatok péntekről szombatra és a szombatról vasárnapra virradó éjszakákon Tapolca autóbusz-állomásról 21:50-kor, 23:55-kor és 1:50-kor, míg Révfülöp vasútállomásról 23:55-kor, 1:05-kor és 2:55-kor indulnak.

A járatok Révfülöp vasútállomáson a Balatonfüred és Tapolca között közlekedő Bagolyvonatokhoz csatlakozást biztosítanak.

A járatok útvonala:

A járatok menetrendje:

Alsópáhok és Badacsonytomaj között is új éjszakai autóbuszok segítik a hazajutást

A szintén a nyári tanszünet időtartama alatt péntek és szombat éjszakánként közlekedő autóbuszok érintik Hévíz, Cserszegtomaj, Keszthely, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Balatonederics, Szigliget, Badacsonylábdihegy és Badacsony településeket.

A járatok menetrendje:

Az új 6363-as autóbuszok péntekről szombatra, és a szombatról vasárnapra virradó éjszakákon Alsópáhok, Alsó megállóhelyről 21:25-kor és 23:45-kor, míg Badacsonytomaj vasútállomásról 23:00-kor és 1:15-kor indulnak. Az autóbuszok Badacsonytomaj vasútállomáson átszállást biztosítanak a Balatonfüred és Tapolca között közlekedő Bagolyvonatokra

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!