Tihany Naplemente November Tel Apatsag Hajozas CsodalatosBalaton Dronfoto11

Lélegzetelállító téli naplementés drónfotók a Tihanyi Apátságról

Számos gyönyörű település van Magyarországon, de azt gondoljuk azzal senki sem vitatkozik, hogy Tihany a legszebbek közé tartozik.

Az este, de talán az egész nap leglátványosabb időszaka a naplemente. A nehéz napot követően jóleső érzés egy csendes helyről figyelni, ahogy a nap mindent narancssárgára színez, majd a horizont alá bukik.

A légifotó szokatlan és erős perspektíva. Úgy mutatja meg a tájat, ahogy ritkán látjuk teljes kiterjedésükben. Madártávlatból örökítettük meg a télies Balatont egy drónnal. Ebből a szemszögből lenyűgöző, érdekes színeket láthatunk.

CsodálatosBalaton.hu portál szerkesztői biztosan népünnepéllyé tennénk a Tihanyi naplementét ?


Íme a ma este 12 drónfotón:


A cikkben szereplő fotók 2018. november 28-án készültek Tihanyban, a Magyar Turizmus Média Kft. tulajdonát képezik, azokat interneten, nyomtatott formában, vagy bármilyen más módon megjelentetni, másolni, közölni tilos. A fentiektől eltérni csak a www.csodalatosbalaton.huoldal üzemeltetőjének írásos engedélyével van lehetőség.

Summary
Lélegzetelállító téli naplementés drónfotók a Tihanyi Apátságról
Article Name
Lélegzetelállító téli naplementés drónfotók a Tihanyi Apátságról
Description
A Balaton télen is lenyűgöző, s ezt alá is támasztják azok a fotók, melyeket 2018. november 28-án készítettünk Tihanyban.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!