West of Balaton: 20 % kedvezmény a Nyugat-Balaton legjobb helyeire

A West of Balaton a Nyugat-balatoni térség legjobb programjait gyűjti egy csokorba, és 20% kedvezményt biztosít programban szereplő partnereknél.

Akár egy fagyizás árát is megspórolhatod, ha zsebrevágod a West of Balaton helyszíneken kapott belépőjegyedet! Nem kell mást tenni, mint a következő látogatóhelyen felmutatni, és már jóvá is írják a 20% kedvezményt!

Kaland, kultúra, családi csobbanás, természet, és gyógyvizes feltöltődés  – ez mind az, amit a West of Balaton kínál, egy olyan egyedi régiós kedvezményrendszer, amellyel nem csak spórolhatsz, hanem a Nyugat -Balaton legjobb programjait is kipróbálhatod, 20% kedvezménnyel.

A WEST OF BALATON SEGÍTSÉGÉVEL MINDEN PARTNERNÉL JÁR A 20 % KEDVEZMÉNY, AMELLYEL AKÁR TÖBB EZER FORINTOT IS MEGTAKARÍTHATSZ JEGYVÁSÁRLÁSKOR!

KEDVEZMÉNYEK LÁTOGATÓHELYENKÉNT: 

A Zalakarosi Fürdő 20% kedvezményt biztosít a családi napi belépőjegy árából egész évben, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

A Helikon Kastélymúzeum 20% kedvezményt biztosít az összes kiállításra szóló kombinált belépőjegyének árából, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

A Zobori Élménypark 20% kedvezményt biztosít a kalandjegyéből egész évben, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

A Hévízi Tófürdő 20% kedvezményt biztosít az egész napos Tófürdő belépőjegyének árából egész évben, egy alkalommal maximum 5 fő együttes jegyvásárlása esetén.

A Balaton-felvidék Nemzeti Park Igazgatóság 20% kedvezményt biztosít a családi jegyének árából egész évben, egy alkalommal, maximum 5 fő részére a Kis-Balaton Látogatóközpontban, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum bemutatóhelyen, továbbá a Vörsi Tájháznál.

A kedvezmény igénybevételének feltétele: bármely partner West of Balaton pecséttel ellátott belépőjegyének jegyvásárláskor történő felmutatása a 2021.04.01.- 2021.12.31. közötti időszakban.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!