A hét közepén szeles, keleten csapadékos idő lehet - ezt leszámítva sok napsütés, nyári meleg ígérkezik a hét nagy részén. Hétfőn sok napsütés várható délutáni gomolyfelhő-képződéssel, és főleg estefelé DNy-on alakulhat ki zápor, zivatar. 30 fok körüli hőség lesz. Kedden többórás napsütésre számíthatunk, néhol záporral, zivatarral. Az ÉNy-i szél egyre többfelé megerősödik. 29 fok körüli értékeket mérhetünk. Szerdán és csütörtökön gyakran növekszik meg a felhőzet, és főleg keleten eső, zápor, zivatar is kialakul. Az ÉNy-i szél mindkét nap erős lesz. A naposabb dunántúli tájakon 25 fok körül, keleten - ahol borongósabb idő ígérkezik - 20-25 fok között alakulhat a hőmérséklet. Pénteken ragyogó napsütésre van kilátás, már csak elvétve fordul elő zápor. Az ÉNy-i szél élénk marad. 27 és 32 fok között alakul a hőmérséklet. Hétvégén erős melegedésre van kilátás, országos hőség alakulhat ki, néhol 34-35 fok is lehet.

Sok napsütés nyári meleg ígérkezik a hét nagy részén

fotó © HAJOZAS.HU

A hét közepén szeles, keleten csapadékos idő lehet – ezt leszámítva sok napsütés, nyári meleg ígérkezik a hét nagy részén.

Hétfőn sok napsütés várható délutáni gomolyfelhő-képződéssel, és főleg estefelé DNy-on alakulhat ki zápor, zivatar. 30 fok körüli hőség lesz.

Kedden többórás napsütésre számíthatunk, néhol záporral, zivatarral. Az ÉNy-i szél egyre többfelé megerősödik. 29 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán és csütörtökön gyakran növekszik meg a felhőzet, és főleg keleten eső, zápor, zivatar is kialakul. Az ÉNy-i szél mindkét nap erős lesz. A naposabb dunántúli tájakon 25 fok körül, keleten – ahol borongósabb idő ígérkezik – 20-25 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Pénteken ragyogó napsütésre van kilátás, már csak elvétve fordul elő zápor. Az ÉNy-i szél élénk marad. 27 és 32 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétvégén erős melegedésre van kilátás, országos hőség alakulhat ki, néhol 34-35 fok is lehet.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!