Négy hévízi szálloda is kimagasló díjat nyert

Négy hévízi szálloda, a Lotus Therme Hotel & Spa, a NaturMed Hotel Carbona, a Danubius Health Spa Resort Aqua, és Health Spa Resort Hévíz vehette át a Magyar Turizmus Minőségi Díjat.

A tavaly meghirdetett, és 2019. április 23-án díjátadással zárult pályázaton 28 szálloda és 11 étterem érdemelte ki a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, melyet a a Société Budapestben megrendezett díjátadó ünnepségen vehettek át.

A Magyar Turizmus Minőségi Díj önkéntes jelentkezésen alapuló tanúsító rendszer, amely éttermeknek és szállodáknak kínál magas színvonalú, európai minőségirányítási elvek alapján működő minősítési lehetőséget.

Nemzetközi elismertségét jelzi, hogy a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége (HOTREC) is akkreditálta.

A díj 3 évig érvényes, nyertese ez idő alatt jogosult a Q-logó és a védjegy használatára. Az érvényességi idő alatt a díjazottaknál bármikor végezhetnek utóellenőrzést, indokolt esetben a díj vissza is vonható.

Summary
Négy hévízi szálloda is kimagasló díjat nyert
Article Name
Négy hévízi szálloda is kimagasló díjat nyert
Description
Hévíz szálloda – A Magyar Turizmus Minőségi Díjat, a kimagasló minőséget tanúsító védjegyet négy hévízi szálloda is megkapta, mellyel jelentős nemzetközi elismerésben is részesültek.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!