Mindent megtudhat Hévízről a település megújult honlapján

Fürdő kereső funkcióval, részletes eseménynaptárral, webkamerával, videó galériával is rendelkezik az egyedülálló gyógytaváról híres Hévíz megújult honlapja.

Nézzen be Hévíz sétálóutcájára webkamerán keresztül, böngésszen az új videó galériában vagy keressen programot a fürdőváros új weblapján keresztül, most még könnyebben, még gyorsabban!

Hévíz honlapján minden megtalálható a Tófürdő nyitva tartásától és áraitól, a látnivalókon és attrakciókon át egészen a kerékpárkölcsönzésig. Próbálja ki az új fürdő kereső funkciót is és találja meg az Önnek tetsző szaunát vagy élményfürdőt a bőséges hévízi kínálatból.

Szállást keres? A hévíz.hu –n kétszáz hévízi szálláshely ajánlatai között válogathat, apartmantól a luxus szállodákig. Foglaljon pár kattintással egyszerűen és biztonságosan!

Ha valamit nem találna, írja meg kérdését az online chat ablakba és a Tourinform Iroda munkatársai rögtön válaszolnak Önnek!

Bővebb információ:
www.heviz.hu
Tourinform Iroda Hévíz
8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.
Tel: +36 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu

Summary
Mindent megtudhat Hévízről a település megújult honlapján
Article Name
Mindent megtudhat Hévízről a település megújult honlapján
Description
Hévíz – Megújult honlappal segíti a városba látogatókat Hévíz, melyen nem csak a programok és látnivalók szerepelnek, hanem szállást is foglalhatunk.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!