Augusztus 1-től megváltozott Hévízen a parkolási rend

A várakozási díjat – a külön meghatározott napok kivételével – a hét valamennyi napján 8 és 18 óra közötti időben kell megfizetni.

A várakozási díj óránként a piros zónába sorolt helyeken 400 forint, a sárgában 300 forint. A zöld alapszínű rendszámmal ellátott környezetkímélő gépjárművekkel való parkolás ingyenes. Mozgáskorlátozottak és az őket szállító járművek parkolása külön szabályozott.

A várakozási övezetek Hévízen

A helybeli lakosok, a városban bejelentett lakóhellyel rendelkezők, a munkájukkal Hévízhez kötődők külön szabályozás szerint bérletet vásárolhatnak, augusztus 3-tól. A korábban megvásárolt, a régi rendelet szerint kiadott parkolási bérletek lejáratukig érvényesek, kivéve a nagy-parkolói bérleteket. A nagyparkolóban csak az önkormányzat által üzletenként – kivéve a Flavius üzletházban lévő üzletek – kiadott parkoló bérletek használhatóak 2021. január 31-ig. Bármilyen más, a nagyparkolóra megvásárolt, kiadott bérlet nem érvényes, ezért kérik ezen bérlet tulajdonosait, hogy a parkoló irodát (Hévíz, Nagyparkoló tér 21. 1. emelet (Flavius Üzletház) Tel.: +36/30-463-69-97) felkeresve tájékozódjanak a további lehetőségekről.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!