Badacsony-Osz-Naplemente-Oktober-Felho-CsodalatosBalaton-Kikoto-Hajozashu

TOP 10 balatoni program a hosszú hétvégére

Szemezgettünk a programok között, amelyből szép számmal találunk a Balatonnál a hosszú hétvégén.

Summary
Balatoni programok 2018 október 20-23
Article Name
Balatoni programok 2018 október 20-23
Description
Balatoni program 2018 október 20-23. – A gasztronómia szerelmeseinek, a természet kedvelőinek, a művészet megszállotainak, a könnyed műfaj iránt érdeklődőknek is tartogat a 2018. október 20-23-i hosszú hétvége meglepetéseket.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo
1

Szigligeti Süllőfesztivál

Minden, mi szem-szájnak ingere megtalálható Szigligeten a 13. Süllőfesztiválon, de kulturális és szórakoztató programokat is ajánl a háromnapos fesztivál.

2

Őszi piknik a parton, Siófok

A helyi kézművesek és vendéglátók kirakodóvásárán különleges finomságokkal kényeztethetjük magunkat, és színvonalas kézművestermékek között válogathatunk.

3

Murci Fesztivál a balatonlellei Kishegyen

Hét étterem, tizennégy borászat és kettő cukrászda kínálja ízletes termékeit az I. Murci Fesztiválon, ahol nem maradhat el a kirakodóvásár, és a szórakoztató program sem.

 

4

Hello Ősz a Folly Arborétumban

A badacsonyörsi Folly Arborétumban tett séta önmagában is egy lenyűgöző program, de a hosszú hétvégén ezt tovább tetézik. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas időtöltésre készülhetünk!

5

Füredi Szüret

Már pénteken elkezdődik Balatonfüreden a szüreti rendezvénysorozat, a nagy durranásra, a felvonulásra, amely során több mint húsz borász kínálja majd a nedűit, azonban szombatig várnunk kell. A Füredi Szüreten lesz kirakodóvásár, gyerekprogramok, előadások, koncertek, máglyagyújtás, must és borkóstoltatás.

6

Becehegyi Bortúra

A Becehegyi pincék nyitják ki kapuikat a finom bor kedvelői előtt, melyeket egy kellemes sétával, vagy akár Bortaxival is meglátogathatunk.

7

Töpörtyű Fesztivál, Balatonfenyves

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Töpörtyű Fesztivált Balatonfenyves-Imremajorban, ahol felelevenítik a disznóvágások hangulatát, és kulturális programokkal színesítve izgalmas napot tartogatnak az érdeklődőknek.

8

Holdfénytúra a Badacsonyon

A Kisfaludy-kilátóhoz szerveznek vezetett túrát, s mindezt az est sötét leple alatt Badacsonyban. Az elemlámpáját senki se hagyja otthon!

9

Autók a múlt századból

A 20. század első felének motorizált világát idézi meg a keszthelyi Amazon Ház Látogatóközpont autótörténeti programja.

10

Malek Andrea és Malek Miklós Hévízen

Kell néha egy kis csavargás a címe a magyar zenei élet meghatározó alakjainak, apa és leánya, Malek Andrea és Malek Miklós estjének Hévízen.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!