Legyél te Miss Balaton! Már lehet jelentkezni a szépségversenyre!

fotó © Miss Balaton

Június 2-ig a www.missbalaton.hu oldalon lehet nevezni a 2018 Miss Balaton címének elnyerésére. Idén is profi segítői lesznek  személyes castingokra továbbjutó versenyzőknek.

Iszak Eszti, Dukai Regina, Lipcsei Betta és Epres Panni mellett egy mentor csapat készíti majd fel a legjobbak közé kerülő lányokat, és természetesen Horváth Éva versenykoordinátortól is minden támogatást megkapnak majd a szépségek.

A verseny menete:

Június 5-10. – Az első személyes castingra továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott 60 lány kihirdetése a weboldalon és a Facebookon
Június 13. – A 60 továbbjutó előválogatója Balatonfüreden (személyes casting)
Június 23-ig. – A 24 továbbjutó kihirdetése a weboldalon és a Facebookon, akik közül 22 versenyzőt szakmai zsűri, 2 hölgyet pedig a közönség választ ki
Július 4. – A 24 továbbjutó előválogatója Balatonfüreden (személyes casting)
Július 9-ig – A 12/14 továbbjutó kihirdetése a weboldalon és a Facebookon, a zsűri 12 vagy 14 versenyzőt jutatt a döntőbe.
Július 19. – A 12/14 döntős ruhapróbán és fotózáson vesz részt
Július 30 – augusztus 3. – Zártkörű felkészítő tábor Balatonfüreden
Augusztus 4. – A Miss Balaton Szépségverseny döntője Balatonfüreden

Hagyományosan, egy hatalmas gomb megnyomásával indult el a Miss Balaton jelentkezési időszaka. Iszak Eszti Rákos Lilivel, a 2017-es királynővel, valamint Nagypál Krisztivel, Király Lilivel, Németh Nikivel, Horváth Cintivel, a Miss Balaton Nagyköveteivel együtt indította el a versenyt. A nyitó eseményen természetesen a szépségverseny másik két tanácsadója, Epres Panni és Dukai Regina is részt vett.

Kiderült az is, hogy Magony Szilvihez és Marton Adriennhez idén Szabó Dóri műsorvezető, valamint Gelencsér Tímea szépségkirálynő csatlakozik mentorként.

Horváth Éva, aki már ötödik éve látja el a Miss Balaton versenykoordinátori feladatait, folyamatosan segíti a felkészülés alatt, a castingokon és a táborban is a lányokat. Sőt, már a jelentkezéshez is ötletet ad!

„Nem győzöm hangsúlyozni a jelentkezési időszakban a regisztrációhoz szükséges jó minőségű fotók fontosságát. Itt nem a medenceparton fekve pózolós képek a nyerők. Olyan képekkel lehet meggyőzni a zsűrit, ahol a fürdőruhában látszik a jelentkező alakja is. A portréknál fontos, hogy napszemüveg nélkül, lehetőleg naturális sminkben mutassák meg magukat a lányok” – emelte ki Éva.

A Miss Balaton első helyezett nyereménye egy autó lesz, a második és harmadik helyezett egy-egy hetet tölthet el Tunéziában másodmagával a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából.

A verseny közönségdíjasa 2018-ban is egy 100 000 forint értékű utazási utalvánnyal lesz gazdagabb.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!