Megtudtuk, hogy miért eladó a Liszkay Borkúria

Liszkay Mihályt, a Borkúria tulajdonosát, nyilatkozott a CsodalatosBalaton.hu portálnak részletesen az eladás okairól.

Egy hete írtuk meg elsőként, hogy 1,6 milliárd forintért eladó a Balaton-felvidék egyik legkülönlegesebb borkúriája!

Az 1600 m2-es épület tipikusan a francia Chateau borászatok alapján épült, tartalmazza a szobákat, a wellness-t, a borfeldolgozó üzemet és a 350 éves pincét. Az eladási ár tartalmazza a birtokot az épülettel, a teljes berendezést, gépparkkal és borkészlettel együtt.

Liszkay Mihály az alábbi nyilatkozatot tette az értékesítésről:

A kúria eladása mögött nincs semmi misztikum, semmi, ami sürgőssé tenné annak értékesítését. A kúria változatlanul működik tovább, a vezetés nagy erőbedobással, programtervekkel készül a nyárra. Sőt, ez évre és 2020-ra is már több rendezvényfoglalás van, illetve sok fiatal pár esküvőjén is dolgozunk – tájékoztatta a CsodalatosBalaton.hu szerkesztőségét Liszkay Mihály.

A Liszkay Borkúria csak lett, ami lett. Családi nyaralónak és hobbi borászatnak indult a 2000-es évek elején, de Mihály vendéglátós szenvedélye folytán fejlődött azzá, ami ma: exkluzív borkúriává, ahol a vendégek megtapasztalhatják az igazi csendet és nyugalmat, az egyedülálló panorámában gyönyörködve kóstolhatják a díjnyertes Liszkay borokat és élvezhetik a Bösendorfer zongorán keltett dallamokat.

Egy ideje már foglalkoztat a gondolat, hogy élveznem kellene a rám váró, megérdemelt pihenést, s a kúriának pedig egy lelkes, fiatal tulajdonost találjak. Természetesen a váltást vendégeink nem fogják érzékelni, a vállalásainkat maximálisan teljesítjük és továbbra is várjuk a nálunk pihenni vágyókat, mindazokat, akik rendezvényeiket a Borkúrián tartanák, és a fiatal házasulandó párokat is, a jelen pillanatnyi állás szerint 2020 végéig – emelte ki Liszkay Mihály.

Summary
Megtudtuk, hogy miért eladó a Liszkay Borkúria
Article Name
Megtudtuk, hogy miért eladó a Liszkay Borkúria
Description
Eladó a liszkay Borkúria – 2019. január 5-én megjelent, a Liszkay Borkúria eladásáról szóló cikkünk után megannyi érdeklődő emailt kapott a CsodalatosBalaton.hu szerkesztősége.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!