Megszületett a döntés: marad Zamárdiban a Strand Fesztivál

A 2022-es Strand Fesztivált a korábbi helyszínen, Zamárdi Szabadstrandján tartják meg augusztus 18 és 21 között.

Ahogy arról mi is beszámoltunk Zamárdi polgármestere, Csákovics Gyula korábban úgy nyilatkozott, hogy a jövőben szeretnék kivezetni a Zamárdi nevével összekapcsolódó fesztiválokat, vagyis a 2007 óta működő Balaton Soundot, illetve a B my Lake és a Strand Fesztivált.

Miután egy felmérés szeptemberben megmutatta, hogy a fesztiválok támogatottsága a településen a feltételezettnél jóval nagyobb, előbb a Balaton Sound esetében döntöttek úgy, hogy a fesztivál a jövőben is Zamárdiban maradhat, nemrég pedig a Strand sorsa is eldőlt. Arról már korábban döntöttek a szervezők, hogy a B my Lake ismét új helyszínen jelentkezik jövőre.

A Strand Fesztivál, amely 2013-ban indult, az elmúlt időszakban az évi közel százezer látogatóval az egyik legerősebb vidéki fesztiválként vált ismertté, ahol a hazai koncertkínálat mellett nemzetközi sztárok is szerepelnek.

Nemcsak a közönség és a fellépőik körében népszerű helyszín Zamárdi, de a hozzánk eljutott visszajelzések szerint a helyiek és az itt nyaralók is visszavárják a Strand Fesztivált. A képviselő-testület feltételének eleget téve 2022-ben négynapos fesztivált szervezünk, amelyek utolsó napja ezúttal vasárnapra esik – közölte Lobenwein Norbert, főszervező az Index-nek, hozzátéve, hogy hamarosan jelentkeznek a programmal és a jegyelővétellel kapcsolatos információkkal.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!