KeszthelyFest – július 5. és 7. között rendezik meg Keszthely legjelentősebb eseményét

Még nagyobb tömegeket és kulturális rétegeket megmozgató, sokszínű és sikeres fesztiválra készülnek Keszthelyen.

2024-ben július 5. és 7. között várja az érdeklődőket a KeszthelyFest, melynek partnere és fő támogatója a Viviera Beach.

Keszthely legnagyobb eseményéről, a KeszthelyFestről tartott sajtótájékoztatót a város polgármestere, Manninger Jenő pénteken, a Balaton parti településen.

Az idei KeszthelyFest szervezése már a tavalyi, nagy sikerű fesztivál zárása után elkezdődött, melynek programjaira több mint 10 ezer látogató volt kíváncsi – mondta el Manninger Jenő.

Kiemelte: 2024-ben, a háromnapos fesztivál eseményeinek összeállításánál nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy különböző generációknak szóljon, és összművészeti fesztivál jellege legyen. A fesztiválnak az is a célja – tette hozzá a polgármester, hogy még az igazi főszezon előtt felhívja a figyelmet Keszthelyre és a város vonzerejét növelje. Az előzetes turisztikai információk szerint ez teljesül, hiszen már nagyon sok szállás foglalás történt erre az időszakra, s magukra, a fesztivál eseményeire is rengetegen jeleztek vissza a közösségi oldalakon – mondta Manninger Jenő.

KeszthelyFest, ahol a kultúra és a buli találkozik

fotó: Keszthely

A nagyobb, színesebb és modernebb látványvilágú Nagyszínpadon a rendezvény során olyan népszerű előadók adnak nagykoncertet, mint a Neoton Família, a Bikini Zenekar és T. Danny, de Keszthelyre látogat többek között az Ocho Macho, K-Kevin, az Azorka, a Kacaj zenekar, Náksi, Szatmári és Szakos Andi, valamint a fiatalok vonalát képviselő Jauri és Pumped Gabó, és még sokan mások.

A Viviera Nagyszínpadon a pénteki nap a fiatalokról fog szólni. A program a tavaly óta nagy érdeklődés mellett várt T. Danny nagykoncerttel indul, majd szombaton négy zenekar képviseletével össztáncházra készülünk. A vasárnapi programmal pedig próbálnak minden zenei ízlést kiszolgálni.

A Viviera Beach Balaton-parton található bázisa, partnerként, külsős helyszínként funkcionál majd, ahol belépőjegyes programokkal, többek között Majka koncertjével és Coronita Allstars fesztivállal várják a bulizni vágyókat.

Keszthely szórakoztató paradicsomának, a Viviera Beachnek koncertjeire, fesztiváljaira online kizárólag a jegyvasarlas.hu rendszerén keresztül lehet belépőjegyeket vásárolni.

A háromnapos program Rezidens DJ házigazdája Kollár lesz, de Miskovits Marcell K-Osz TV forgatása is színesíti a programot.

A fesztivál összművészeti jellegét megtartva, most is készülünk a a Fő téri programok mellett családi udvarral és kulturális udvarral, s egyeztetéseket folytatunk a Helikon kastélymúzeummal a kastélykerti programok kapcsán. A gasztronómia területén is tovább színesedünk és bővülünk. Minden eddiginél több kitelepülővel és szélesebb palettával várjuk a finom falatokra vágyó fesztiválozókat – tette hozzá Manninger Jenő polgármester.

Részletes program:

Jegyvásárlás

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!