Augusztus 4-én kezdődik a jubileumi, 10. Paloznaki Jazzpiknik

Három nap a jazz, funk, pop és soul bűvkörében a Balatonnál – augusztus első hétvégéjén ismét, immáron tizedszer Jazzpiknik Paloznakon.

A jubileumi Jazzpikniken a jazz és társműfajai mellett a gasztronómia oltára előtt is tiszteletüket tehetik a piknikezők, ahol válogatott street food kiállítók, pezsgők és balatoni borok várják a gourmet közönséget.

A legendás jazz-duó, Richard Bona & Alfredo Rodriguez Band formációja nyitja a 10. Jazzpikniket, őket egy vérbeli díva, a világhírű brit soul és R&B énekes-dalszerző, Emeli Sandé követi.

Augusztus 5-én Lisa Stansfield érkezik a Nagyszínpadra, majd minden idők egyik legsikeresebb hiphop-tánczenei formációja, a Stereo MC’s pörgeti fel a piknikezők hangulatát.

Augusztus 6-án a világhírű Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience formáció látogat el a dűlőbe, majd az MF Robots utánozhatatlan hangjai töltik be a csillagfényes paloznaki éjszakát. A különleges alkalomra a közel 30 magyar jazz formáció mellett valódi Boogie Wonderlanddel, a piknik-életérzést leginkább közvetítő, gazdag zenei felhozatallal és számos meglepetéssel készülnek a szervezők.

A jubileumi Jazzpiknik az ünnepi stílusok kavalkádjával várja a piknikezőket – a nagyszínpados fellépők valódi bulihangulatot repítenek a Balaton-felvidékre, míg a Fábián Juli színpadon, az Audi Jazz Stage-en és a Taittinger Pezsgőteraszon a jazz és társműfajainak jeles képviselői ringatják a fesztiválozókat.

Ahhoz, hogy a butikfesztivál évről-évre újra visszatérhessen a dűlőbe, a szervezők kulcsfontosságúnak tartják a zöld törekvések és a fenntartható fesztiválmegoldások integrálását. Így óvják a kivételes természeti környezetet és csökkentik a fesztivál ökológiai lábnyomát. A Jazzpiknik az első hazai rendezvények egyike, amely teljes egészében és kizárólag környezetbarát termékekkel dolgozik. A fesztivál teljes területén szelektíven gyűjtik a hulladékot és erre ösztönzik a vendégeket is.

További részletek:

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!