30+ karácsonyi vásár és adventi program a Balaton partján

Az év talán legszebb, de minden bizonnyal a legmeghittebb időszaka advent és karácsony. A Balaton a téli évszakban is – különösen advent idejében – igen vonzó, hiszen számos településen tartanak ünnepi programokat és karácsonyi vásárokat 2022 decemberében is.

Az adventi koszorún már meggyújtottuk az első gyertyát, ünnepi díszruhába öltöztettük az otthonunkat, tervezzük a karácsonyi menüt, s lassan a karácsonyfa alá kerülő ajándékok beszerzését is elkezdjük. Ezekben a napokban még jobban kívánjuk a családunk, a szeretteink, a barátaink társaságát.

A Balaton mentén több településen rendeznek adventi rendezvényeket a közösségi gyertyagyújtástól a több napos, sőt hetes programsorozaton át a karácsonyi vásárig, ahol alma, fahéj, gesztenye illata lengi be a teret, ünnepi-, szórakoztató- és gasztroprogramok, díszfénybe öltözött helyszínek kápráztatják el a látogatókat.

A teljesség igénye nélkül készítettünk listát a Balaton körüli decemberi, adventi programokról, melyeket a település neveinek alfabetikus sorrendjében soroltunk fel:

A Balatonon kívül, számos településen tartanak adventi programokat, amelyek a  CsodalatosMagyarorszag.hu oldalunkon megtekinthetők IDE KATTINTVA >>

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!