Bor & Gasztro Balatoni etalonborként kerül piacra a Jásdi Csopaki Hegybor A Csopaki hegybor, amit húsz éve Csopaki rizling-ként ismerünk, etalon lett. A szőlő csaknem teljes egészében a termelők saját birtokairól származik. Bor & Gasztro 2018. február 17. Szabó Zoltán
Bor & Gasztro Öt csopaki bor szerepel a világ tizedik legjobb éttermének itallapján A Balatonfüred-Csopaki borvidék első számú borászának Lőczedombi 2016-os tételével bővült az osztrák étterem állandó borsora. Bor & Gasztro 2017. december 7. Szabó Zoltán
Bor & Gasztro A csopaki Jásdi István nyerte a Borászok Borásza díjat Az egyik legrangosabb hazai borszakmai elismerésként számon tartott díj ötvenes jelöltlistáját hagyományosan a cím eddigi birtokosai állították össze. Bor & Gasztro 2017. május 2. Szabó Zoltán
Bor & Gasztro Két balatoni is bekerült a Borászok Borásza díj döntőjébe Jásdi István csopaki és Konyári János balatonboglári bortermelő ötven borász közül került a legjobbak közé. Bor & Gasztro 2017. március 30. Szabó Zoltán