Vadlán Ultra Terep 2019

Cserszegtomaj, Szabó István Általános Iskola és Óvoda, Iskola utca, Magyarország

2019. október 5-én rajtol el a Vadlán Ultra Terep mezőnye a Keszthelyi-hegység lenyűgöző területén.

Számunkra oly sokat jelent a Keszthelyi-hegység, nem tagadjuk elfogultak vagyunk iránta. Mi is futók, ultrafutók vagyunk és szeretnénk Nektek megmutatni a csodálatos színekben pompázó Keszthelyi-hegységet, az új kilátókat, mind a 7-et. A Rezi és Tátika várakat, a szerzetesek által működtetett Sztúpát és még számos Zala megyei csodát!

Önkéntes alapon szervezzük futóversenyeinket, így mindent a futókért elven, profi rendezéssel, önköltségen biztosítjuk mind azt, amit mi is szeretünk kapni versenyzőként. Az útvonal mentén található a 4 magyarországi Vadlán-lik.

Egyéni nevezéssel indulhatsz 50 és 108 km-en. Csapatban, amely vagy maximum 5 főből álló futó csapat, vagy 2 főből álló Run&Roll csapat, a 108 km-es távot tudjátok választani.

A távon 12 db váltópontot határoztunk meg, így nem kell ultrafutónak lenned ahhoz, hogy felfedezd a Keszthelyi-hegységet. Álljatok össze maximum 5-en, nézzétek meg a oldalon a VADLÁN ULTRA TEREP pályaleírását, szakasztérképeit. Szervezzétek meg a csapatot, a váltási sorrendet, gyakoriságot! Ti döntitek el, hogy ki, melyik és mennyi szakaszt vállal!

Run&Roll 2+1 csapat: kettő főből és 1 db 1 fő személy szállítására alkalmas, kizárólag emberi erővel hajtott kerékpárból álló csapat. A csapat egyik tagja minden esetben futva, gyalogosan, saját lábon halad. A másik tagja a kerékpáron tekerve vagy azt tolva, húzva:) teljesíti a távot.

Távok:
Egyéni: 108 km a Keszthelyi-hegységben, 2980 m szintemelkedés
Egyéni: ​50 km a Keszthelyi-hegységben, 1300 m szintemelkedés
Csapat: ​108 km a Keszthelyi-hegységben, 2980 m szintemelkedés
Run & Roll: ​108 km a Keszthelyi-hegységben, 2980 m szintemelkedés

Cserszegtomaj, Szabó István Általános Iskola és Óvoda, Iskola utca, Magyarország

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!