III. Mapei Szigligeti Félmaraton

fotó © futniszep.hu

A Balaton egyik lenyűgöző helyszínén, a magyar Monte Carloban rendezik meg a harmadik Szigligeti félmaratont 2018. szeptember 15-én.


A Mapei Szigligeti Félmaraton a Magyar Marketing Szövetség által kitüntetett Gyémánt-díjas brand, az EMMI és a Sportért Felelős Államtitkárság kiemelen támogatott eseménye.

A futóverseny a balatoni régió egyik legnagyobb félmaratoni távú versenyévé nőtte ki magát, felnőve „nagytestvéréhez”, a Knauf Tihanyi Félmaratonhoz. Nemcsak a verseny, hanem a helyszín is folyamatos fejlesztés alatt áll: újraaszfaltozták a futóútvonal egy jelentős szakaszát, megújult a versenyközpontnak helyet adó Szigligeti strand.

A szervezők  számára kiemelkedően fontos a társadalmi felelősségvállalás. Előző versenyeik során gyűjtöttek például a szigligeti petanque Európa-bajnok Moteiro Giovanának, de szerveztek már ruhagyűjtést a helyi iskolák hátrányos helyzetű gyerekeinek is. A szervezők az idei évben jótékony céllal összegyűlt összeg teljes egészét az S.O.S. Gyermekfalvak számára ajánlják fel. A verseny résztvevőinek köszönhetően a gyermekek rekordösszegű adományra számíthatnak: a nevezéssel egybekötött adományozás lehetőségével az eddigi nevezők 75,97%-a élt.

Program:

10:30-tól Gregori Dóra, Polar nagykövet, korábbi szépségkirálynő, anya és futó mesél a saját rendszerű diétájáról
11:00-tól Lőrincz Olivér, aka Coacholi mesél az “Azt meséld-el…”-en

RAJT: 12:00

A verseny után a strandon közös jógázás, keszegezés-süllőzés, strandolás, tánc és buli várja a futókat.

Summary
Event
III. Mapei Szigligeti Félmaraton
Location
Szigliget, Strand, Soponyai út,Balaton-8264
Starting on
2018-09-15
Ending on
2018-09-15
Description
III. Mapei Szigligeti Félmaraton 2018 – A Balaton egyik lenyűgöző helyszínén, a magyar Monte Carloban rendezik meg a harmadik Szigligeti félmaratont 2018. szeptember 15-én.
Offer Price
HUF 6000

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!