Zamatos borok és izgalmas programok a Hévízi Borünnepen

Nyolcadik alkalommal rendezik meg 2019-ben a Hévízi Borünnepet

Alap, hogy finomak, gyöngyözők, hűsek és pompás fényben csillogók lesznek a borok, hiszen olyan borházak vesznek részt az idei Hévízi Borünnepen a kiváló zalai borosgazdák mellett, mint a Bock, Fischer, Borbély, Vylyan, Sauska, Mokos és Prosecco Pincészetek.

És ha már borok, akkor nem maradhatnak el a boros programok sem. A klasszikus kézműves vásártól a délutáni koncerteken és gyerekprogramokon át egészen az éjszakába nyúló nagykoncertekig, az operettől a jazz-ig, vagy a Neoton Famíliáig számos műfaj adja majd a kísérőzenét a délutáni borozáshoz.

Itt lesznek A Swing királyai, a LoopDoctors, Koós Réka, Tunyogi Bernadett, a Dunakeszi Szimfonikusok és még sokan mások. Az 5 napos mulatozásra és könnyed szórakozásra pedig a már megszokott, augusztus 20-i tűzijáték teszi majd fel pontot.

Részletes programért kattintsatok az alábbi képre

Ha pedig már úgyis itt töltitek az ünnepi hétvégét, délelőttönként csobbanjatok egyet a Hévízi-tóban, hogy kisimultan vessétek bele magatokat a délutáni aktívabb programokba.

Summary
Zamatos borok és izgalmas programok a Hévízi Borünnepen
Article Name
Zamatos borok és izgalmas programok a Hévízi Borünnepen
Description
Hévíz legnépszerűbb rendezvénye, a Hévízi Borünnep 2019. augusztus 16-20. között finom borokkal, ételekkel és szuper programokkal várja az érdeklődőket.
Author
Publisher Name
CsodalatosBalaton.hu
Publisher Logo

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!