Július 3-tól mindenki számára látogatható a Hévízi Tófürdő

Szombattól szabadon lehet szállást foglalni a hévízi magánszálláshelyeken és a szállodákban.

Nyitnak a wellness szolgáltatások minden vendég számára és a kalandparkokban, éttermekben, múzeumokban sem kell már igazolnunk védettségünket, és a maszkot sem kötelező már hordani.

Rendkívüli örömmel fogadta Hévíz a korlátozások feloldását, s várja mindazokat a vendégeket, akik a kormány korlátozó intézkedései miatt eddig nem tudtak ellátogatni a gyógyfürdővárosba, Hévízre.

A szolgáltatóknál továbbra is elérhetők lesznek a kézfertőtlenítők, így aki szeretné, használja azokat. Sorban állás esetén vagy egyéb zsúfoltabb helyen továbbra is javasolt a megfelelő távolság betartása, de a

Hévízi Tófürdő partja nagyságánál fogva garantáltan zsúfoltságmentes pihenést tesz lehetővé.

A korlátozások feloldása nem csak a magyarországi lakosokra vonatkozik, hanem egyben mindenkire, akik a szomszédos országokból vagy az Európai Unió államaiból érkeznek Magyarországra. A légi közlekedésben még lehet számítani korlátozó intézkedésekre, Ukrajna esetében még maradnak a korábbi korlátozó szabályok.

Július 1-től hatályba lépett Magyarországon az Európia Unió zöld útlevele, vagyis az uniós oltási igazolvány. Az igazolványt papír alapon a kormányablakokban, elektronikusan az ügyfélkapun keresztül lehet igényelni. Ezzel az igazolvánnyal az Európiai Unión belül szabadon lehet utazni. Kiállítani 3 okból lehet:

  • betegségen való átesettség
  • negatív PCR teszt
  • oltottság megléte.

#CsodalatosBalaton Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosBalaton hashtaget!